Šokantno

Bivši suprug dobio je devetero djece iza njenih leđa: ‘Po gradu viđam djecu koja mu sliče’

Foto: shutterstock
Bivši suprug dobio je devetero djece iza njenih leđa: ‘Po gradu viđam djecu koja mu sliče’
03.11.2021.
u 10:30
Spavao je s različitim ženama i postao otac – devet puta
Pogledaj originalni članak

Hailey Mae, mama četvero djece, objavila je šokantnu priču o svom bivšem suprugu na društvenim mrežama, prenosi The Sun.

Doznala je da joj suprug nije vjeran i rastala se, ali onda je uslijedilo još informacija koje nije baš jednostavno prihvatila. On je, naime, iza njenih leđa spavao s različitim ženama, a s nekima je dobio i djecu – čak devetero!

Kako priča, hodala bi gradom i vidjela dječicu koja mu fizički sliče, a kako bi zaštitila svoje četvero djece, preselila se s njima u drugo mjesto. "Ne želim da se jednom dogodi da netko od djece izađe na spoj s bratom ili sestrom."

Kako zijevanje utječe na našu osobnost? Istraživanje tvrdi da može pokazati psihopatske osobine.

Jednu ženu s kojom ima dijete ova mama čak i poznaje: "Bila mi je najbolja prijateljica, bila sam prisutna dok je rađala dijete da bih kasnije saznala da je biološki otac moj, sada već bivši suprug."

@haileymae93

Now ex husband. He has confirmed 9 kids. I had to leave or my kids could have dated their own siblings 😬 ##wedrecover ##sobrietytok ##abusesurvivor

♬ original sound - BadParentingMoments

Napisala pismo ljubavnici svog muža, ali nije očekivala ovo...

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

NE
nešperlin
11:20 03.11.2021.

Koliko ima takvih priča oko mene,nije samo u Americi. Pa još djeca izepruvete. Trebao bi obavezan DNK test za sve parove koji planiraju djecu u budućnosti

VI
vidum
13:11 03.11.2021.

Ne piše je li proveden test očinstva, ili se njoj samo čini da sliče na njega. Možda je problem u tome da nijedno od njezine djece nije sličilo njemu?

MO
montello
11:55 03.11.2021.

stvorio on veliku familiju