modna kampanja AMR

Ana Maria je osvojila sve žene kojima je bitan osjećaj slobode i nesputanosti

Foto: Jure Perišić
Ana Maria Ricov
Foto: Jure Perišić
Ana Maria Ricov
Foto: Jure Perišić
Ana Maria Ricov
Foto: Jure Perišić
Ana Maria Ricov
Foto: Jure Perišić
Ana Maria Ricov
Foto: Jure Perišić
Ana Maria Ricov
Foto: Jure Perišić
Ana Maria Ricov
20.06.2014.
u 12:31
Odjeću karakterizira jednostavna i čista forma te je dominantna slojevitost, kazala je dizajnerica čije modele možete pronaći na adresi Vodnikova 8 u Zagrebu.
Pogledaj originalni članak

Samozatajna ali vrlo, vrlo talentirana Ana Maria Ricov uvijek iznova oduševi svojom kolekcijom pa tako i onom za proljeće i ljeto 2014. koja se upravo nalazi u prodaji.

Minimalizam i funkcionalnost njezin su potpis, a za kolekciju je snimljena kampanja koju potpisuje Jure Perišić.

- Inspiracija za kolekciju bazira se na geometriji. Konstrukcija se temelji na skladu između ravnih linija i krivulja. Odjeću karakterizira jednostavna i čista forma te je dominantna slojevitost. Prisutni su prorezi, metalni zatvarači i jaki kontrasti. Na sličnu smo se ideju odlučili i u stvaranju kampanje pa je ljetna kolekcija u kontrastu s hladnom ekspresijom na fotografijama, kazala je dizajnerica čije modele možete pronaći u AMR showroomu na adresi Vodnikova 8 u Zagrebu.

Foto: Jure Perišić

Kolekcijom koju je prikazala na Perwoll Fashion.hr-u osvojila je sve žene kojima je bitan osjećaj slobode i nesputanosti, a na sebi vole osjetiti kvalitetne i prirodne materijale poput pamuka, svile i viskoze.

Poseban efekt dinamičnosti daju transparentne tkanine, koje Ricov smjelo kombinira s gustim, neprozirnim materijalima.

Foto: Jure Perišić

>>Zbog nje smo poželjeli da čim prije temperature padnu ispod ništice

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.