novi počeci

5 sasvim drugačijih novogodišnjih odluka koje biste trebali donijeti

Foto: Getty Images
5 sasvim drugačijih novogodišnjih odluka koje biste trebali donijeti
31.12.2018.
u 07:00
Stručnjakinja za seks i odnose, Pamela Supple, otkrila je kojih biste pet odluka trebali donijeti  kako biste pooljšali svoju vezu i seksualni život.
Pogledaj originalni članak

Kraj godine je tu, a mnogi su razmišljati o tome što bi mogli napraviti drugačije iduće godine. Umjesto dosadašnjih uobičajenih odluka, ove biste mogli odlučiti poraditi na sebi u odnosima s drugima. Stručnjakinja za seks i odnose, Pamela Supple, otkrila je za Femail kojih biste pet odluka trebali donijeti kako biste poboljšali svoju vezu i seksualni život.

Proširite vidike za upoznavanje novih ljudi

Vrijeme je da u idućoj godini podignete glavu od svog telefona i proširite svoje vidike za upoznavanje drugih ljudi. Iziđite vani, uključite se u zajednice koje vas zanimaju, koje dijele vaš hobi i sl. 

Pogledajte i galeriju Smotani kradljivac ukrao televizor iz trgovine pa imao nezgodu dok je bježao

Foto: screenshot
krađa

 

Stišajte svoj mobitel

Ovo se odnosi prvenstveno na one koji su u vezi. Posvetite se jedno drugome kada ste zajedno. Nemojte pustiti da vrijeme koje ste zajedno kvari zvuk poruka, mailova i sl. s vašeg telefona. 

Neka seksualno zadovoljstvo bude vaš prioritet

To znači da ne budete sramežljivi i ove godine već jasno recite svom partneru ili partnerici što vas uzbuđuje i što želite u spavaćoj sobi. 

Budite strastveniji i pokažite osjećaje

Zagrljaji, poljupci i pokazivanje osjećaja iduće godine ne bi trebali izostajati. To je važnije čak i od samog vođenja ljubavi. 

Vježbajte, jedite kvalitetno i spavajte uredno

Nemojte provoditi budni gotovo cijele noći. Neuredan san dugoročno dovodi do raznih zdravstvenih problema. Odlučite iduću godinu započeti zdravim navikama koje ćete provoditi nadalje i osigurati si zdraviju budućnost. 

Pogledajte i video Zimske radosti nekada znaju biti bolne

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.