In memoriam

U Zagrebu umro teatrolog i kazališni kritičar Igor Mrduljaš

Foto: siniša kanižaj/pixsell
U Zagrebu umro teatrolog i kazališni kritičar Igor Mrduljaš
02.10.2013.
u 14:17
U Zagrebu je 1. listopada u šezdeset i devetoj godini života umro teatrolog, kazališni kritičar i pisac Igor Mrduljaš. Posljednjih godina bio je pomoćnik ravnatelja Zagrebačkog kazališta lutaka
Pogledaj originalni članak

U Zagrebu je u šezdeset i devetoj godini preminuo teatrolog i kazališni kritičar Igor Mrduljaš. Rođen je u Splitu 1945. godine. Živio je i djelovao u Rijeci, Varaždinu i Zagrebu. Između ostaloga, bio je v.d. ravnatelja ZeKaeMa, ali i pomoćnik ravnatelja Zagrebačkog kazališta lutaka. Autor je brojnih knjiga i tekstova u periodici, a godinama je bio i kolumnist Hrvatskog slova. Bio je i član Društva hrvatskih književnika, ali i član (i predsjednik) Hrvatskog društva kazališnih kritičara i teatrologa.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.