Ponovno burni ponedjeljak

Operacija Trijumf: Žiri sve nemilosrdniji, a studenti nesigurniji

11.11.2008.
u 17:51
Pogledaj originalni članak

Gala večer Operacije Trijumf još je jednom bila burna. Ovog je tjedna, naime, Adnan odbio čestitati Nikoli Paunoviću na njegovu spašavanju od nominacije. Na kraju je razočaran, čak htio i odustati. Zahvalio je publici i krenuo prema izlazu, no voditelj Maca mu nije dopustio da odustane bez borbe.

– To ne radi pravi muškarac – hrabrio ga je sunarodnjak Maca.

Adnana je zaboljelo što su mu samo dva studenta - Aleksandar i Igor - dali svoj glas, a to nije bilo dovoljno da ga spase od ispadanja. Tonči Huljić je također bio nemilosrdan prema njemu te mu rekao da je on očito pjevač "narodne glazbe, a ovdje se traži pop zvijezda". Nominirana je bila i Milica, kojoj je članica žirija rekla: "Nažalost iz ovog showa su ispadali puno bolji pjevači, moramo jednom nominirati i one koji imaju samo taj faktor X".

Hrvatskoj predstavnici Ani Tonči Huljić savjetovao je da se odluči - "hoće li biti domaćica ili pjevačica". Hrvatski predstavnik Igor na pozornici je doživio ugodni šok. Naime, tijekom nastupa na pozornicu se popela njegova djevojka Adela, a Igor joj je otpjevao ostatak pjesme. (tp)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr