Novi Massimov album 'Sunce se ponovo rađa' stiže na pozornice

Foto: import
Novi Massimov album 'Sunce se ponovo rađa' stiže na pozornice
29.10.2008.
u 18:02
Pogledaj originalni članak

Kako uživo zvuče pjesme s novoga i na sva usta ishvaljenog Massimova albuma “Sunce se ponovo rađa”, prvi će čuti Riječani, i to sutra navečer od 22 sata u dvorani Stereo.

Najprodavaniji album
Tim nastupom Massimo počinje koncertnu turneju u povodu izlaska nove ploče. Sljedeća mu je postaja na turneji Zadar, gdje nastupa već sutra, dok će zagrebačkoj publici nove pjesme izvesti 4. studenoga na pozornici kula Aquarius.

- Mnogi ljudi mi kažu da im je album jako dobar. Ja sam vjerovao da smo na dobrom tragu, ali sada izgleda da je to stvarno tako. Jako sam zadovoljan. Jako, jako. Jer, već četvrti tjedan “Sunce se ponovo rađa” najprodavaniji je album u zemlji - naglašava Massimo. Za dobar zvuk na koncertu, kaže, najvažnija je temeljita priprema.

Rudarske pripreme
- Naše pripreme za koncerte doista su, kako se kaže, rudarske. Tako smo i ovaj put puno radili. Stoga nije nikakvo čudo da na koncertu dobro zvučimo. To uvijek savjetujem kolegama - samo imajte probe i sve će biti super. A kad dođe taj nastup, e to je nešto prekrasno, za mene je to doista uzvišeni trenutak.

 Ma, nema ljepšeg osjećaja nego kad svatko uzme svoj instrument i nastane glazba - poručuje Massimo Savić uoči nove koncertne turneje koju otvara sutrašnjim riječkim gostovanjem u Stereu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr