Foto: Promo Mozartine primaju nove članove - djevojke, djevojčice i dječake iz Zagreba i okolice!

Mozartine primaju nove članove - djevojke, djevojčice i dječake iz Zagreba i okolice!

03. 09. 2018. u 14:27 0
Najstariji stažom je zbor djevojački zbor Mozartine koji se osim svog repertoara može pohvaliti i odličnim suradnjama s nekim od najvećih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni. Nastupale su samostalno i u suradnji s renomiranim hrvatskim estradnim imenima

Glazba te pokreće? Svaki dan započinješ pjevušenjem? Voliš se družiti?

PROMO Ex Mozartine feat. Davor Gobac predstavljaju singl - "Tužni lutak"

Vrijeme je da se pojaviš na audiciji za nove članove svih zborova unutar pjevačkog studija Mozartine. Studio se nalazi u Zagrebu i trenutno broji ukupno čak 11 pjevačkih ansambala za djecu i mlade.

Ex Mozartine (sastavljen isključivo od bivših članica djevojačkog zbora Mozartine)

Djevojački zbor Mozartine (djevojke od 7 razreda osnovne škole pa 19++) –  Centar (Gundulićeva)- audicije otvorene za djevojke od 12-16 godina starosti

Zbor dječaka Boysvoice (dječaci od 6-14 godina) – Centar (Gundulićeva) – audicije otvorene za dječake od 6-12 godina starosti

U eteru Mozartine ft.Oliver - Trag u beskraju Mozartine i gosti oduševili i rasplesali Lisinski

Dječji zborovi (djevojčice od 6-11 godina) na sedam lokacija u Zagrebu – audicije otvorene za sve zborove, redom:

· Scarlattine (Gornja Dubrava)
· Papandopuline (Centar – Gundulićeva)
· Schubertine (Novi Zagreb-Sopot)
· Bachovine (Vrbani)
· Vivaldine (Gajnice)
· Raveline (Peščenica)
· Chopinine (Sesvete)

Glazbena igraonica za djecu predškolske dobi – upisi u tijeku za djecu od 3-6 godina – Centar (Gundulićeva).

Tečaj Solfeggio i klavir – upisi u tijeku za djecu i mlade od 6-17 godina – Centar (Gundulićeva)

zagrebački djevojački zbor Nakon Pariza Mozartine u eteru s novim singlom

Najstariji stažom je zbor djevojački zbor Mozartine koji se osim svog repertoara može pohvaliti i odličnim suradnjama s nekim od najvećih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni. Nastupale su samostalno i u suradnji s renomiranim hrvatskim estradnim imenima, glazbenicima i ansamblima, nastojeći široj publici približiti zborsko pjevanje modernim obradama poznatih domaćih i stranih hitova, spajajući klasiku s novim urbanim, modernim zvukom.

Zborovi njeguju klasičnu glazbu, a kroz godine djelovanja nanizali su veliki broj uspjeha nastupajući na brojnim humanitarnim i prigodnim događanjima.

Svojim jedinstvenim nastupima su osvojili publiku te obišli mnoge europske, ali i svjetske gradove poput Londona, Budimpešte, Varšave, Stockholma, Bruxellesa, Beča, Chicaga, Detroita, Bostona, New Yorka i mnogih drugih.

Ako voliš zabavu, pozitivnu atmosferu, putovanja, upoznavanje novih kultura i uz sve to voliš pjevati, studio Mozartine je pravo mjesto za tebe!

djevojački zbor Mozartine snimile prvi Night Vision spot u Hrvatskoj za pjesmu 'Vrata do nas'

Sada kad imaš sve potrebne informacije, pričekaj još nekoliko dana do početka škole te se pridruži ovoj raspjevanoj obitelji i otkrij svijet glazbe uz nezaboravna putovanja po Hrvatskoj ali i cijelom svijetu!

 

Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu
pogledajte na vecernji.hr

Još nije ostavljen niti jedan komentar! Pokrenite raspravu!

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".