novi projekt

Lisinski pokrenuo internetski radio, vrte od klasike do rocka

Lisinski pokrenuo internetski radio, vrte od klasike do rocka
21.07.2020.
u 11:02
Lisinski je pokrenuo internetski radio, a uskoro dolazi i aplikacija.
Pogledaj originalni članak

Nakon programa “Lisinski na otvorenome” i ideje da se cijela zgrada pretvori u glazbenu kutiju koja će prolaznicima emitirati glazbu, naša najpoznatija koncertna dvorana pokrenula je i internetski radio koji se može čuti na www.lisinski.hr.

– Sa željom da se još više povežemo, pokrenuli smo Radio Lisinski na kojem smo sabrali klasičnu, popularnu, rock, jazz, tradicijsku… glazbu svjetskih i domaćih zvijezda i ansambala koji su u gotovo pola stoljeća nastupali u Lisinskom. Za izvedbe komornih sastava i glasovirske recitale rezervirali smo večernje termine od 21 sat do 8 ujutro. U dnevnom programu uživajte u najljepšim opernim arijama i simfonijskim djelima u izvedbi najcjenjenijih orkestara pod ravnanjem dirigentskih velikana, uz virtuozne soliste – kažu iz Lisinskog te najavljuju i mobilnu aplikaciju Radio Lisinski.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.