uzbudljive vijesti

Jared Leto u novom će filmu glumiti Andyja Warhola

Foto: John Angelillo/Newscom/PIXSELL
Jared Leto u novom će filmu glumiti Andyja Warhola
14.08.2020.
u 15:18
Jared Leto službeno je potvrdio da će upravo on glumiti umjetničku ikonu Andyja Warhola u nadolazećem filmu.
Pogledaj originalni članak

Još je 2016. godine glumac Jared Leto kupio prava da producira i glumi u biografskom filmu o legendarnom Andyju Warholu. Prema prvim informacijama, film će uz Leta producirati Michael De Luca, a scenarij će pisati Terence Winter, zaslužan za "Vuka s Wall Streeta" i "Boardwalk Empire". 

Film će se možda temeljiti na knjizi "Warhol: The Biography" Victora Bockrisa, no to još nije potvrđeno. Svi ostali detalji o novom filmu obavijeni su velom tajne, ali Jared Leto je otkrio da će upravo on tumačiti ikonu pop-arta. 

- Istina je, ja ću glumiti Andyja Warhola u nadolazećem filmu. Vrlo sam uzbuđen i zahvalan zbog te prilike. Sretan rođendan Andy. Nedostaješ nam ti i tvoj genij - napisao je Leto na Instagramu uz Warholovu fotografiju na 92. umjetnikov rođendan. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.