Predsjednik uprave Željko Kukurin ostaje

Valamar grupa u pet godina planira investirati 2,1 milijardu kuna

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Valamar grupa u pet godina planira investirati 2,1 milijardu kuna
05.12.2021.
u 18:21
U hotelsko-turističke objekte i sadržaje pod svojim upravljanjem Valamar već sada pokreće ulaganja od 500 miljuna kuna
Pogledaj originalni članak

Valamar grupa ostaje predana unapređenju poslovanja i transformaciji, s fokusom na povećanje kvalitete, održivost i zeleni turizam te ulaganja u premium segment, digitalizaciju i internacionalizaciju poslovanja. U cilju provedbe investicija i transformacije poslovanja provest će se i reorganizacija upravljanja, za što je Valamarov menadžment dobio mandat do 2026.

Nadzorni odbori društava te grupe, nakon finalizacije druge faze povećanja kapitala u Imperial Rivieri od 690 milijuna kuna, odobrili su i prijenos tri hotela u Dubrovniku iz Valamar Riviere u Imperial Rivieru, zajedničku asset kompaniju za ulaganja i razvoj turističke imovine Valamara i Allianz ZB društva za upravljanje mirovinskim fondovima. Povećanje kapitala i prijenos hotela u Imperialu ima za cilj ubrzati ulaganja u rekonstrukciju i gradnju ljetovališta u Dubrovniku, Makarskoj i Rabu, kažu u Valamaru.

Za te planove u Imperialu predviđeno je 2,1 milijardu kuna tijekom pet godina. Inače, Valamar grupa već sada u hotelsko-turističkim objektima i sadržajima pod svojim upravljanjem pokreće ulaganja u vrijednosti od 500 miljuna kuna.

Uprava ostaje ista. Predsjednik uprave Željko Kukurin i član uprave Marko Čižmek bit će na tim mjestima idućih pet godina, a dosadašnja potpredsjednica Ivana Budin Arhanić zadužena je za internacionalizaciju, održivi turizam i digitalizaciju.

. 

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne priča. Na pitanje je li ikad zapucao na brata kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je skupa sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
ante79
22:14 05.12.2021.

Investiranje malo u plače osoblja, nemojte samo izrobljavat