NOVI TRENDOVI

Novi trend dobre zarade? Analitičar: Ovo voće je zeleno zlato!

Foto: Thinkstock
avokado
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Avokado
Foto: Thinkstock
tost s avokadom
23.05.2018.
u 10:08
Širenju avokada doprinosi i njegova popularnost na Instagramu i među influencerima koje mnogi prate.
Pogledaj originalni članak

Čini se kako bi ljubav milenijalaca prema avokadu mogla pokrenuti nove trendove na kojima bi mnogi mogli dobro zaraditi.

Burzovni analitičar, i jedan od suosnivača društvene mreže SotckTwits, Howard Lindzon tvrdi kako je avokado - zeleno zlato!

Naime, dionice tvrtke Calavo Growers, kompanije koja prodaje avokado, trenutno vrijede oko 97 dolara i bilježe veliki rast u odnosu na prošlu godinu.

- Obožavam ovo.. Bitcoin je digitalno zlato, a avokado je zeleno zlato - objavio je Lindzon na Twitteru.

Matthew Timpane smatra da se zamah i relativna snaga smanjuju, no da je vrijednost tvrtke 'još uvijek u porastu'. Tvrtka je lider na tržištu avokada s jakom zaradom i prihodima, dodaje, prenosi MarketWatch.

Važno je napomenuti i kako kineska srednja klasa sve više otkriva avokado koji se širi na to veliko tržište. Širenju avokada doprinosi i njegova popularnost na Instagramu i među influencerima koje mnogi prate.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:05 23.05.2018.

Baš lijep izraz influenceri, pravi hrvatski pravopisni izraz.