RUSI U DINI

"Britanski" fond dao ponudu za Dinu-Petrokemiju

Foto: Pero Lovrović/VLM/PIXSELL
"Britanski" fond dao ponudu za Dinu-Petrokemiju
18.01.2014.
u 16:44
Direktor Dine Fabio Giacometti i predstečajni upravitelj Mladen Janiška potvrdili su da je iza ponude ruski kapital, potencijalno zainteresiran i za LNG terminal
Pogledaj originalni članak

Dinu-Petrokemiju iz Omišlja kupuje britanski Devon fond ruskih vlasnika koji je, prenosi Novi list, predao ponudu za preuzimanje dugovanja, dokapitalizaciju te pokretanje i širenje proizvodnje.

Direktor Dine Fabio Giacometti i predstečajni upravitelj Mladen Janiška potvrdili su da je iza ponude ruski kapital, potencijalno zainteresiran i za LNG terminal.

Fond je registriran u Velikoj Britaniji, no kapital i sirovine dolaze iz Kazahstana. Izrazili su interes za višestruko povećanje proizvodnje ulaganjima u postojeće kapacitete i izgradnjom novih.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BV
Bijela Vrana
12:50 20.01.2014.

ha,ha,hahaaha ruski devon fond iz londona sa kapitalom iz kazahstana ,lol ... a kaj je sa onim turcima i onih 5 miljunceka ... popapala maca ... slavko zaboravio hahhhaha, podigao tuzbu na sudu? ... kojem ono ?