NOVITET

Kia Niro - koncept gradskog mini terenca

Foto: Kia
kia niro (1)
Foto: Kia
kia niro (1)
Foto: Kia
kia niro (1)
Foto: Kia
kia niro (1)
Foto: Kia
kia niro (1)
Foto: Kia
kia niro (1)
02.09.2013.
u 10:19
Najupadljiviji dizajnerski element su vrata koja se otvaraju prema naprijed i gore
Pogledaj originalni članak

Automobilski sajam IAA u Frankfurtu, koji ove godine počinje 12. rujna, sve je bliži i sve više tvrtki najavljuje modele koje će predstaviti u Njemačkoj. Među njima je i Kia, koja se posljednjih godina među južnokorejskim proizvođačima ističe dinamičnim i originalnim dizajnom.

Takav je i novi koncept Niro, koji su neki već proglasili konkurentom gradskim mini terencima kao što je Nissan Juke. Niro je djelo Kijinog dizajnerskoj studija u Frankfurtu pod ravnateljstvom glavnog dizajnera Gregoryja Guillaumea. Najupadljiviji dizajnerski element su vrata koja se otvaraju prema naprijed i gore, a pažnju zauzimaju i elementi od nehrđajućeg čelika.

Niro je opremljen 1,6 litrenim motorom sprijeda te električnim motorom na stražnjoj osovini.

>> Trovratna, sportska Kia Pro_Cee'd inzistira na izazovima

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.