Domaća aplikacija

Hrvatski MashMe pokrenuo crowdfunding-kampanju na Kickstarteru

Foto: MashMe
Hrvatski MashMe pokrenuo crowdfunding-kampanju na Kickstarteru
07.05.2015.
u 15:52
MashMe želi prikupiti 50.000 dolara, za što imaju još 33 dana
Pogledaj originalni članak

Ekipa iza aplikacije MashMe, koja korisnicima omogućuje snimanje 3D-animiranih videa, pokrenula je crowdfunding-kampanju na Kickstarteru.

MashMe želi prikupiti 50.000 dolara, za što imaju još 33 dana, a čini se da su na dobrom putu jer su dosad došli do nešto više od 7000 dolara. Prikupljena sredstva bit će upotrebljena za završnu etapu razvoja.

- Povratne informacije i podrška od crowdfunding zajednice je ključna za razvoj kreativnog proizvoda kao što je ovaj - rekao je Darian Škarica, direktor MashMea.

MashMe je, podsjetimo, u rujnu prošle godine pobijedio na natjecanju tehnoloških ideja Idea Knockout, osvojivši odlazak na CES-u u Las Vegasu, gdje su se predstavili ove godine. Pobijedili su i na prvom izdanju startup-konferencije Zagreb Connect u studenom prošle godine odnijevši nagradu od 50.000 kuna.

MashMe omogućuje stvaranje 3D-animiranih videa u samo nekoliko minuta. Koristeći samo web kameru, vaši pokreti tijela, izrazi lica, i glas se u stvarnom vremenu prenose na animiranog lika, navode u MashMeu. Korisnicima je također omogućeno da razgovaraju sa svojim prijateljima kao animirani likovi.

>> Hrvatska inovacija omogućuje mjerenje vitamina i minerala putem smartphonea

>> 'Uber nikako ne može biti dobar za korisnika ni za državu'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.