tko ne bi bio?

Facebook u tri mjeseca zaradio 701 mil. $. Zuckerberg: Zadovoljni smo!

Foto: Reuters/PIXSELL
Facebook u tri mjeseca zaradio 701 mil. $. Zuckerberg: Zadovoljni smo!
29.01.2015.
u 08:45
Za veliku dobit zaslužan je rast mobilnog oglašavanja koji kompaniji donosi 69% prihoda
Pogledaj originalni članak

Čak 701 milijuna dolara zaradio je Facebook u posljednjem tromjesečju 2014. godine. Riječ je o porastu prihoda od 49% u odnosu na prethodnu godinu dok su rashodi za isto razdoblje porasli za 87%, piše NY Times.

Za veliku dobit zaslužan je rast mobilnog oglašavanja koji kompaniji donosi 69% prihoda, ali i činjenica da sve veći broj korisnika na popularnu društvenu mrežu dolazi upravo putem mobilnih uređaja.

- Jako smo zadovoljni rastom našeg poslovanja - poručio je Mark Zuckerberg koji ima razloga ''trljati ruke'' i jer je kompanija u prosincu zabilježila rast korisnika od 3,2 posto u odnosu na rujan. Naime, tijekom posljednjem mjeseca prošle godine Facebook ih je imao 1,39 milijardi!

>>25.000 korisnika tužilo Facebook: Traže po 500 dolara odštete

>>Šef Facebooka: Zbraja milijarde, a uvijek nosi istu sivu majicu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

N1
Nešo.15
14:05 01.02.2015.

A gospodine 'Zuckerberg' zaradio ništa.