Huracan

Ovaj je model srušio rekorde prodaje u Lamborghiniju, a na Njuškalu se može naći za 1,6 milijuna kuna

Lamborghini Huracan
Lamborghini Huracan
20.11.2020.
u 09:49
U pet godina od početka proizvodnje prodano je nešto više od 14 tisuća primjeraka ovog supersportskog automobila
Pogledaj originalni članak

Samo pet godina bilo je potrebno modelu Huracan da dostigne brojke koje je u 10 godina ostvario Gallardo te je time postao najuspješniji Lamborghini svih vremena kada je riječ o prodaji.

U pet godina od početka proizvodnje prodano je nešto više od 14 tisuća primjeraka ovog supersportskog automobila, a Lamborghini je u 2019. godini prijavio impresivan rast prodaje od čak 43 posto. Bila je to ujedno i najuspješnija godina u povijesti ove tvrtke. Novi ''baby Lambo'' tako je opravdao sva očekivanja koje je postavio Gallardo te dignuo ljestvicu vrlo visoko.

Automobil je to s kojim ćete uživati u vožnji te nigdje nećete proći nezapaženo. Jedan primjerak Huracana može se naći i na Njuškalu. Radi se o modelu iz 2017. godine s 47 tisuća prijeđenih kilometara. Snaga motora iznosi 449KW, a cijena je 220 tisuća eura, odnosno više od 1,6 milijuna kuna. U oglasu stoji kako je automobil uredno održavan te je registriran do sedmog mjeseca iduće godine.

Lamborghini Huracan

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

MA
marli
11:02 20.11.2020.

Kad vidim "krimosa" u takvom autu zgadi mi se i odjednom mi Dacia izgleda svjetski i šminkerski

CR
crohumans
11:05 20.11.2020.

Neki dan vidim u Ferrariu debelu tamnu glavu i taj isti Ferrari mi je djelovao kao jeftina krama...

JA
jameszg
11:11 20.11.2020.

Ima jedno "debelo krme" koji vozi Lamborghini i oresmješno izgleda u njemu hahaha ! Takvi auti pašu uglađenim, svjetskim zgodnim facama a ne krimosima koji im obezvređuju vrijednost.