Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.10.2012. u 12:00

Doktor David Frimm sigurno se nije referirao na aferu Indeks 6, ali teško će zagrebački Medicinski fakultet isprati ljagu nakon afere s kupnjom ispita iz anatomije.

Stephanie Milda, teško bolesna djevojčica iz Zadra, neće biti paralizirana jer je uspješno operirana u Chicagu. Dječji neurokirug dr. David Frimm poslije operacije ostao je šokiran, piše Slobodna Dalmacija, otkrićem da liječnici pri prvoj operaciji izvedenoj u Zagrebu djevojčici nisu uklonili ni cistu između velikog i malog mozga. Doktor David Frimm sigurno se nije referirao na aferu Indeks 6, ali teško će zagrebački Medicinski fakultet isprati ljagu nakon afere s kupnjom ispita iz anatomije.     

Profesorica engleskog teška pet milijuna eura

Dubravka Šuica, potpredsjednica HDZ-a, kao osoba od Karamarkova povjerenja vidi se uskoro na mjestu šefice diplomacije. Istraga 24expressa pokazuje da bi bivšoj dubrovačkoj gradonačelnici možda trebalo prepustiti brigu o gospodarskom rastu. Šuica, profesorica engleskog jezika koja je do 2000. godine živjela s obitelji u stanu od 60 četvornih metara, u samo 12 godina ostvarila je rijetko viđen imovinski bum. Imovina joj se procjenjuje na 5 milijuna eura, a osim tvrtke Dube d.o.o. posjeduje vilu u Dubrovniku, kuće u Cavtatu i na Pelješcu, stanove u Lapadu i Zagrebu, vikendicu u BiH, vinograd, šumu i jahtu vrijednu pola milijuna dolara. Tko to kaže da je profesorima loše.

Zbraja li itko neopravdane izostanke gradonačelniku?

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, opet dva mjeseca ne dolazi na posao. Ako se radnicima daje otkaz nakon dva dana izostanka s posla, može li se gradonačelnika kazniti nakon dva mjeseca nerada?     

Savkinu zetu ne idu ni matematika ni gramatika

Zoran Kopić, zamjenik predsjednika uprave Plinacra, ipak neće dobiti novi passat jer je direktor Plinacra poništio namješteni natječaj za kupnju službenih vozila vrijedan 1,5 milijuna kuna. Kopić, inače zet pokojne Savke Dabčević-Kučar, u javnosti je zapamćen kada je odmah nakon dolaska u Plinacro “spržio” 2 milijuna kuna ulaganjem u propali ST invest fond. Taj raspikuća državnog novca prije se predstavljao kao “savijetnik u HPB”, što znači da mu ni pravopis baš ne ide od ruke.

Komentara 2

FA
Fantom47
14:49 13.10.2012.

Poznanik mi je unazad par godina kupio Toyotu Yaris, pa je dobio poziv od porezne da objasni od kuda mu novci. Ima li zakona da se tu Šuicu priupita kako je stekla tu silnu imovinu u desetak godina?

AR
arjavas
10:44 14.10.2012.

Porezna uprava treba sada ( trebala je i prije ) vidjeti dali je sirota profesorica platila porez na prihode od kojih je stekla ,u tako kratkom , roku svu tu silnu imovinu. A ako je to sve što piše točnono i ako gospođa nije platila porez treba ju kazneno goniti , i naplatiti joj porez po progresivnoj stopi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?