Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva sreća

Nesebično pomogao susjedima pa se šokirao

Tajlandska reklama
Foto: screenshot/youtube
1/3
09.04.2014.
u 08:37

Glavni junak ove priče sasvim je obični muškarac koji se ne libi odvojiti malo vremena, ali i pokoji baht za siromašnu majku na cesti. Ali ono što se dogodilo nakon toga, oduzima dah

Tajland je poznat kao "zemlja osmijeha".

Unatoč siromaštvu te zemlje, Tajlanđani će vam gotovo uvijek pomoći u nevolji. Ako vas ugledaju na ulici kako se preznojavate tražeći pravu ulicu na karti grada, zastat će i posvetiti vam toliko vremena sve dok ne budu sigurni da ste zaista "pohvatali konce". A ako odate dojam da i niste baš sigurni kako doći do svog odredišta, nerijetko će vas sami odvesti do željenog mjesta ili pozvati taksi ili tuk-tuk za vas i vozaču reći kamo trebate ići. Ma koliko problema oni sami imali, na njihovim licima neće izostati osmijeh. Jer sreću ne nalaze u bogatstvu već u malim, životnim stvarima.

Upravo tu činjenicu odlučili su "iskoristiti" u jednoj osiguravateljskoj tajlandskoj kući. Snimili su reklamu koja zorno pokazuje mentalitet tajlandskog naroda, a strancu će zasigurno izmamiti suze na lice. Glavni junak ove priče sasvim je obični muškarac koji se ne libi odvojiti malo svog vremena, ali i pokoji baht za siromašnu majku na cesti.

Ali ono što se dogodi nakon toga, oduzima dah i postavlja pitanja: Zašto naši životi nisu onakvi kakvi su trebali biti? Jeste li se ikada zapitali zašto oni koji imaju poprilično novca ipak nisu najsretniji ljudi na svijetu?

Pogledajte video i doznajte odgovor...

>>Ovo su najsretnije zemlje na svijetu. I Hrvatska je na listi

>>Bojite se da ako se 'danas smijete, sutra ćete plakati'?

 

Komentara 1

Avatar MENSA
MENSA
09:29 09.04.2014.

Oh, rasplakao sam se kao malo djete! Molim Boga da me snaži da i ja budem bolji čovjek i dostojan Njegove neizmjerne ljubavi za svakoga od nas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije