Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

30% popusta na sve kuhinje i dnevne boravke Sphera do 31.12!

Meblo (1)
Foto: Meblo
1/5
PR
Autor
PR članak
15.12.2011.
u 08:00

Iz ponude izdvajamo kuhinju Sphera Optima duljine 270cm koja u sklopu akcije može biti vaša za 8.790 kn (ušteda od 3.768kn).

Zakoračite u Novu godinu sa novom kuhinjom ili dnevnim boravkom Sphera koje, u svim Meblo salonima i Meblo web shop-u do 31.12. možete dobiti čak 30% povoljnije!

Kuhinje Sphera su moderan i inovativan kuhinjski program visoke kvalitete. Sphera kuhinje prate svjetske trendove u sferi kuhinja kako bi svojim korisnicima osigurale moderan i zanimljiv proizvod. To su kuhinje istinski kreirane po vašoj mjeri, izrađene na način da razmišljaju o vama, vašim potrebama, karakteristikama i željama, a s namjerom stvaranja kvalitetnog i korisnog proizvoda.

Iz ponude izdvajamo kuhinju Sphera Optima duljine 270cm koja u sklopu akcije može biti vaša za 8.790 kn (ušteda od 3.768kn).

Pored popusta na kuhinje do kraja godine pripremili smo za vas veliko čišćenje zaliha. Kompletan Jogi asortiman (madraci, podnice, postelje, anatomski jastuci, zaštitne blazine), Shabby chic asortiman, Feydom asortiman (garniture Vega-Z i Gemini) te dekorativni asortiman (tapete, gotovi proizvodi, tkanie, dekori, tepisi )  SA MEBLO ZALIHE nudimo vam uz 20% popusta.

Pored navedenog tu je i popust od 15% na krevete iz linije Punkt (Jana, Gramos, Viola) te namještaj od ratana (za zimski vrt) Yama Mutyara!

Poseban popust od čak 35% nudimo vam na najnoviji Meblo božićni asortiman.

Sve navedene akcije vrijede do 31.12. ili do isteka zaliha.

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku, a za sva dodatna pitanja obratite nam se na info@meblo.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?