Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JULIAN JORDAN

16-godišnji 'svjetski fenomen' dolazi u Dubrovnik

DJ-i
Foto: PR
1/6
08.07.2014.
u 14:12

„Vitezovi modernog doba“ osvajali su svojom orginalnošću, kretivnosti i hitovima plesne podije širom svijeta, a svojim talentima uspjeli su u produkciji sjediniti više žanrova

Festival novih ritmova dovodi DJ-e, koji u zadnje vrijeme vrtoglavo skaču na top ljestvicama, a svojim talentima uspjeli su u produkciji sjediniti više žanrova.

Culture Club Revelin ove godine pripremio je vlastiti festival elektronske glazbe, gdje će predstaviti DJ-e, koji u zadnje vrijeme vrtoglavo skaču na ljestvicama po popularnosti. „Vitezovi modernog doba“ osvajali su svojom orginalnošću, kretivnosti i hitovima plesne podije širom svijeta, a svojim talentima uspjeli su u produkciji sjediniti više žanrova, a neki i preraditi pop hitove u popularne remixe.

Julian Jordan, koji će u Revelinu nastupiti 18. srpnja, 16-godišnji je talentirani dance music producent, koji je još u srednjoj školi postao svjetski fenomen. Iz Spinnin'Recordsa pokazali su zanimanje za ovog, kako su rekli, jednog od rijetkih talenata njegove dobi te su objavili njegov debi 'Rock Steady'. Samo nekoliko dana nakon što je pušten službeni teaser, podržali su ga neki od najvećih imena elektronske scene poput Pete Tonga, Tiesta, Sander van Doorna, Nicky Romera, Hardwella, Thomas Golda i Diplo-a.

Osim Juliana Jordana, 18. srpnja nastupaju i Crazibiza i Audiometric, a dan ranije goste kluba će zabavljati MK -Marc Kinchen i Sugarstarr- Matthias Weber. Treći dan festivala nastupaju DJ Fadil El Ghould AKA R3hab, Sesa i dBA.

>>Na Knockout Snow Festival dolazi S.A.R.S.!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije