Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide sve \"južnije\"

Intimna depilacija \"bro-zilian\" sve popularnija među muškarcima

david beckham
H&M
16.04.2012.
u 17:06

Depilacija intimnih dijelova tijela vizualno povećava muško spolovilo, a i lakše im je održavati higijenu

Glatka torza Davida Beckhama ili Cristiana Ronalda na naslovnim stranicama muških časopisa i u reklamama postala su već uobičajena. Nekadašnji pojam muževnosti, dlakava prsa i leđa,  današnje djevojke i žene, čini se,  sve manje toleriraju, a muškarci se sve više prilagođavaju novim trendovima.

Tako je uvriježenom postala i depilacija muških intimnih dijelova tijela, a popularno je nazvana "bro-zillian" po uzoru na žensku brazilsku depilaciju. Jedan londonski wellness-centar detaljno odstranjuje dlake s muških intimnih područja već sedam godina, a slični tretmani postaju sve popularniji diljem Europe. Vjerojatno je jedan od razloga što se muškarci osjećaju ugodnije jer im je intimno područje glatko kao ''bebina stražnjica'' ili se osjećaju muževnije. Neki kozmetičari tvrde da im spolovilo nakon ''čupkanja'' izgleda veće, a sportašima je zasigurno mnogo lakše održavati higijenu, piše Daily mail

– Mi je zovemo intimna depilacija, ali u slučaju da klijenti razgovaraju na telefon, depilaciju zovemo različitim imenima kako gospodi ne bi bilo neugodno – kaže menadžerica Deborah Gayle.

Depilacija "universe" uključuje skidanje dlaka sa stražnjice, testisa i bikini zone, "galaxy" uklanjanje dlaka s područja oko spolovila, stražnjice i testisa, a "mercury" obuhvaća kompletnu depilaciju donjeg dijela tijela.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije