Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DODATAK ZA GLAZBU

Četiri espressa i tri aperitiva u Veneciji - 100 eura!

račun
Foto: Venezia Today
1/9
19.08.2013.
u 14:10

S obzirom na to da su gosti sjeli oko 23 sata, dakle u vrijeme kada ondje goste zabavljaju gudači i orkestar klasične glazbe, zaračunat im je i – dodatak na glazbu

 Od onih koji ostaju urezani u sjećanju. Naravno, ako netko sjedi u pubu u Piazza San Marco je također moguće očekivati ​​da je račun slano, ali toliko strana turista Rimljani nisu mislim da bi mogao dobiti.
Tri od četiri kava gorka? Jeste 100 €. Osim toga tu je i glazbena pratnja u jednom od najpoznatijih mjesta na svijetu. E 'dovoljno objaviti fotografiju primitka (s datumom subota), a ovdje je da je web je eksplodirala.Restoran opravdava tvrdnjom da cjenik je jasno vidljiva i distribuira svakom stolu: kava cijena 6 € svaki, 10 € pelinkovac. Zatim tu su i korekcije premija zbog glazb

U Dubrovniku je skupo, u Veneciji još skuplje, i to nije ništa nova. No, koliko skupo u Veneciji može biti, govori primjer od prošlog vikenda. Četiri espressa i tri aperitiva na Trgu sv. Marka u Veneciji gosti su platili, ni više ni manje nego – 100 eura! S tim da pića nisu popijena u legendarnoj kavani Florijan!

Cijene su na glasovitom trgu oduvijek su bile visoke, no ovim je turistima ispijanje aperitiva i kavice prisjelo kada su vidjeli da im je račun gotovo udvostručen zbog – glazbe! Na računu, čiju je fotografiju objavio portal Venezia Today, specificirani su troškovi za četiri espressa, od kojih svaki stoji 6 eura, dakle 24 eura te tri gorka aperitiva, jedan Jegermaister i dva Montenegra – svaki po 10 eura, odnosno 30 eura. Piće ih je stajalo 54 eura. No, s obzirom da su gosti sjeli oko 23 sata, dakle u vrijeme kada ondje goste zabavljaju gudači i orkestar klasične glazbe zaračunat im je i – dodatak na glazbu. Za svakog od njih sedam po 6 eura – ukupno 42 eura!

Zaračunata im je i "correzione nazionale" taksa od 4, 8 eura pa je račun iznosio – okruglih 100 eura.

>>'Cijene u Dubrovniku su preniske. Takvog grada nema na planetu!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije