Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugo mišljenje

'Cijene u Dubrovniku su preniske. Takvog grada nema na planetu!'

Dubrovnik
Grgo Jelavić/PIXSELL
02.08.2013.
u 16:58

"Cijene su primjerene i normalne za takav ambijent, po meni čak i preniske. Ovi koji kukaju evidentno nikada nikamo nisu putovali", piše čitatelj Večernjeg lista Igor.

Čitatelj Večernjeg lista Igor ne razumije one koji smatraju da su cijene u Dubrovniku previsoke, već misli da je baš suprotno s obzirom na status grada.

Igor kaže da "ne postoje previsoke cijene, već samo one koje pišu u cjeniku istaknutom u ugostiteljskim objektima". Navodi da kod ocjene je li Dubrovnik preskup treba uzeti u obzir činjenicu da je taj grad "spomenik 'nulte kategorije' te se nalazi na UNESCO-vu popisu svjetske baštine".

"Ovi koji kukaju evidentno nikada nikamo nisu putovali"

"Cijene su primjerene i normalne za takav ambijent, po meni čak i preniske. Ovi koji kukaju evidentno nikada nikamo nisu putovali. U Parizu, Veneciji, Londonu, Tokiju kava je i po nekoliko puta skuplja kao i hrana, vino, pivo i druge stvari", piše Igor te "glupavim" naziva usporedbe da su tamo plaće tri ili više puta više nego kod nas.

"Ni u tim mjestima nemaju svi primanja da si mogu priuštiti 'kavicu' ili 'pivicu' na najpoznatijim mjestima u centrima tih gradova", piše Igor te zaključuje da smatra kako je "sve prejeftino u Dubrovniku jer ne postoji takav Grad na planetu".

>>Novi slučaj previsokih cijena: Dva mala piva i sok platio 110 kuna!

>>'Ostali smo gladni i praznog džepa': 1,6 kg lignji platili 400 kn

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije