Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartoteka

Tribina Kvartoteke na Vrbanima, pitajte pročelnika Lovrića sve što vas zanima

Ivica Lovrić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
30.03.2016.
u 14:28

Pitanja možete postaviti osobno u četvrtak 31.3. od 18.15 sati u Palinovečkoj 40 ili unaprijed na mail gradska@vecernji.net te na broj 6300-455

Koji je plan gradnje novih škola i vrtića, kako se prijaviti za stipendije, koje pogodnosti nudi, ali i koji su to problemi što ih građani mogu riješiti u Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport, samo su neka od pitanja na koja će Zagrepčanima odgovarati pročelnik toga ureda Ivica Lovrić.

Tribina koja će održati u Palinovečkoj 40 s početkom u 18.15 sati dio je velikog projekta Kvartoteka 2016. koji pokreće Soundset radijska mreža u suradnji s Večernjim listom i Gradom Zagrebom. Svi su građani dobrodošli, a osim što će svoja pitanja moći postaviti osobno na tribini, mogu ih unaprijed poslati na mail gradska@vecernji.net ili ih postaviti na broj 01/6300-455.

Tribina je dio bogatog programa Kvartoteke koja će se održavati idućih tjedana, i to od četvrtka do subote, u različitim zagrebačkim kvartovima. Prvom tribinom tako se otvaraju događanja u Vrbanima pa se sutra od 17.25 do 18 sati posjetitelji mogu pridružiti i Mapiranju Trešnjevke – prezentaciji “Projekta u kvartu”, od 18 sati održava se humanitarni karaoke koji će se nastaviti i nakon tribine od 19 do 19.30 sati, a od 21 sat nastupaju gudači Bend For You.

U petak od 19.30 do 20 sati u Vrbanima nastupaju Ante Keš&Elemental, dok je od 20 sati na redu koncert Muzičkog ateljea, a nakon toga zabava se nastavlja uz Kućni bend i goste – grupu Boa.

U subotu program počinje u 11 sati, kada će nastupiti mladi tamburaši, a trajat će do 22 sata, kada će svojim nastupom program završiti Renato Metessi i Zvijezde. Tijekom subote djeca se mogu uključiti i u dječje Fora radionice.

Komentara 4

DU
Deleted user
15:13 30.03.2016.

pitat ćovika koji je pokra cibonu a vertikala bandićeva plemena je i više nego suludo poštovani nivinaru,pljuc..

Avatar links
links
13:49 31.03.2016.

mene zanima kako je biti beskičmenjak, podrepaš, Banditićeva pudlica godinama?? kako je biti bezveznjak koji čeka da ga lopina nazove i odmah ustaje i naslikava se sa njim u svim prigodama, objasnite na m taj osjećaj gospodine pudlico????

Avatar links
links
16:36 31.03.2016.

pitajte ovoga potrčka, on sigurno o nečemu odlučuje, buahahahahaahhaahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije