Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rolf Buchholz

Muškarcu s najviše piercinga na svijetu zabranili ulazak u Dubai

Rolf Buchholz
Paul Zinken/DPA/PIXSELL
17.08.2014.
u 17:22

Rolf Buchholz kaže da je Imigracijska služba mislila da se bavi crnom magijom

Muškarcu s najviše piercinga na svijetu - ni manje ni više nego 453 - zabranjen je ulazak u Dubai jer su dužnosnici zaključili da predstavlja sigurnosni rizik, prenosi RT. Rolf Buchholz, 53-godišnji informatičar iz Njemačke, trebao se pojaviti na showu u noćnom klubu Cirque le Soir, koji je na glasu kao hedonistička oaza u relativno tolerantnim, ali ipak konzervativnim Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- Na kraju sam dobio odgovor zašto ne smijem ući u Dubai: Imigracijska služba misli da se bavim crnom magijom. Glupi ljudi!!! - komentirao je na Facebooku Buchhold, koji je prije dvije godine ušao u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda.

Buchholdu su u pomoć na granični prijelaz stigli i zaposlenici kluba, no nisu mu uspjeli pomoći. Izbušeni Nijemac, koji u fušu radi i kao erotski model, na kraju je deportiran u Istanbul. Tijekom cijelog procesa o problemima je izvještavao na svome blogu, izazivajući salve negativnih reakcija svojih brojnih obožavatelja.

 

>> Francuska policija brutalno deportirala djevojčicu s Kosova

>> Kuharu prijeti deportacija zato što je predebeo

Komentara 15

Avatar morski covik 3
morski covik 3
21:06 17.08.2014.

Ja ga ne bi pustio ni u Konzum.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:11 17.08.2014.

Pa kaj? Ni ja ga nebi pustil u Hrvatsku, niti tu gdje zivim, u Ameriku. Postoje institucije za takve.

TD
tassa.dvojka
21:48 17.08.2014.

kakav konj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije