Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTJELA JE KREDIT

Šok u Brazilu: Žena dovela mrtvog ujaka da potpiše papire u banci

Stara osoba, ilustracija
Foto: Pixabay
20.04.2024.
u 18:25

Paulovo tijelo predano je na pregled sudskoj medicini, a istraga je u tijeku

Mlada Brazilka šokirala je zaposlenike jedne banke u Rio de Janeiru kada je na potpisivanje ugovora dovela svog ujaka - koji je nedavno preminuo. Erika de Souza Vieira Nunes nije htjela propustiti priliku za povoljnim kreditom, no završila je iza rešetaka.

Erikin ujak Paulo Roberto Braga imao je termin u banci gdje je namjeravao podići kredit u iznosu od malo više od 3.000 eura, no samo nekoliko sati prije termina je preminuo, prenosi Fenix magazin. Ona je njegovo tijelo stavila u invalidska kolica i s njim ležerno ušla u banku, što su zabilježile nadzorne kamere.

Na snimkama koje su objavili brazilski mediji vidi se kako Erika pokušava uspraviti ujakovu glavu. - Ujače, slušaš li? - pitala ga je, pa mu pokazala na ugovor koji je službenica stavila pred njega. - Ovdje se moraš potpisati, ne mogu to učiniti umjesto tebe - rekla je, pokušavajući staviti olovku u mrtvačevu ruku.

U situaciju se tada umiješala službenica koja je istaknula da Paulo ne izgleda dobro i da djeluje blijedo. - Mislim da to nije legalno - dodala je, a Erika joj je samo odgovorila da je on inače takav. Ubrzo su ipak došli zaštitari, ali i policija, a nećakinja im je rekla da se ona brine za ujaka.

Vještačenjem je utvrđeno da je muškarac preminuo tek nekoliko sati prije termina u banci. Prema lokalnim medijima, ugovor o kreditu bio je finaliziran, a nedostajao je samo potpis, koji mrtav čovjek nije mogao dati. Paulovo tijelo predano je na pregled sudskoj medicini, a istraga je u tijeku.

Snimku bizarnog incidenta možete pogledati OVDJE.

VIDEO Dronovi u Ukrajini izbacuju oružje koje se koristi od antike, a još uvijek je korisno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije