Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalio se na tiktoku

Nikad ne stignete sve brzo ubaciti u vrećicu? Kupac podijelio 'genijalan' trik kako usporiti rad blagajnice

blagajna
Foto: Thinkstock
1/4
31.03.2024.
u 17:25

Najveća panika se stvori kad nakon plaćanja vaši proizvodi još nisu u vrećici, a blagajnica je krenula skenirati proizvode sljedećeg kupca.

Svi smo upoznati s situacijom u trgovini kada blagajnica na brzinu skenira proizvode, a mi ne stignemo jednakom brzinom te iste proizvode spremiti u vrećicu. Nekim kupcima je to pravi izazov i stvori im se panika ako ne ubace sve proizvode na vrijeme, a uz to još moraju izvaditi novčanik i platiti kupljene proizvode. Najveća panika se stvori kad nakon plaćanja vaši proizvodi još nisu u vrećici, a blagajnica je krenula skenirati proizvode sljedećeg kupca.

Zeznuta situacija iz koje svi jedva čekamo izaći. E pa na popularnoj društvenoj mreži TikTok jedan korisnik podijelio je  "genijalan" način da ih uspori.  Sada je jedan kupac, koji se više ne nervira na blagajnama, otkrio svoju tehniku ​​na internetu i stvarno je impresivna. TikToker po imenu Ciaran objasnio je: "Glavni savjet: raširite sve što kupujete i to će vam dati vremena da to spremite u vrećice da vam ne bace." Objasnio je da dok stavlja namirnice na traku, on ga raširi, što znači da osoblje ne može sve tako brzo pregledati“

@ciaranelliottwalm LIFE HACK #aldi #fyp #shopping #supermarket #tellme #rentfree #cheat #lifehack ♬ original sound - Ciaran Elliott Walms

Mnogim se gledateljima svidjela ideja, kao što je jedan kupac komentirao: "Moram to učiniti, Aldijeve blagajnice su prebrze." Drugi je dodao: "Vrlo dobro, upotrijebit ću ovo sljedeći put." Treći je komentirao: "Ovo je najbolji life hack koji sam ikada vidio", dok je drugi odgovorio: "Genijalno". No, neki su kupci priznali da im se sviđa brzina, a jedan je radnik supermarketa rekao da ih to neće usporiti. Komentirao je: "Hahhaa ljudi misle da ovo radi, samo ćemo skenirati brže."

VIDEO/FOTO Dan uoči Uskrsa u zagrebačkom Zoološkom na svijet je došlo žensko mladunče sabljorogog oriksa

blagajna
1/15
Ključne riječi

Komentara 11

RA
racman
18:39 31.03.2024.

Ja ne plačam dok sve ne pospremim, ako je bahata onda ostavim sve i odem a ona neka vrača robu na policu.

DU
Deleted user
21:40 31.03.2024.

A lijepo skenirano staviti natrag u kolica pa poslije spremaj u vrećice dva sata ako hoćeš?

Avatar Asterix
Asterix
20:32 31.03.2024.

Kako razdvojiti ako imaš puna kolica. Jedino rješenje je ne platiti dok ne spakiraš robu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije