Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA GA OD PETKA

U Andrijaševcima nestao mladić (20): Biciklom otišao u Srbiju, gubi mu se svaki trag

Novi Beograd: Policija sumnjala da se ispod mercedesa nalazi bomba, ali ipak je u pitanju lažna uzbuna
M.M./ATAImages/PIXSELL
02.10.2023.
u 22:47

Mario je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu, srednje je građe. Na sebi je imao crnu pamučnu trenerku, crne tenisice kao i maslinasto zelenu jaknu. Na leđima je imao plavi ruksak sa žutim obrubom

Mario R., 20-godišnjak iz Andrijaševaca, nedaleko od Vinkovaca nestao je u petak nakon što je biciklom ušao u Srbiju. Poznato je kako je Mario u petak, u 16:22 sati, biciklom prešao državnu granicu na graničnom prijelazu Tovarnik – Šid. Njegova obitelj u Srbiji nema niti članova obitelji niti prijatelja te je ovo prvi put da je Mario otišao u Srbiju. 

Mario je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu, srednje je građe. Na sebi je imao crnu pamučnu trenerku, crne tenisice kao i maslinasto zelenu jaknu. Na leđima je imao plavi ruksak sa žutim obrubom.

Prema neslužbenim informacijama posljednji put je viđen u Resavskoj ulici u Beogradu. Roditelji kažu i kako je o nestanku Maria upoznata i srpska policija koja ga aktivno traži.

POVEZANI ČLANCI:

Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije o Mariu da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, nazovu (+385)192 ili da se jave na adresu: nestali@nestali.hr. 

>> VIDEO Prevrnula se mješalica za beton kod priključka na brzu cestu Solin-Klis

Komentara 2

GE
gerila
01:23 03.10.2023.

Zaredalo nešto ..

AV
avangero
06:02 03.10.2023.

Nestao ovaj nestao onaj, daj sjašite s nestancima, koliko je novca nestalo u ovoj državi a vi šutite, malo se bavite s konkretnim stvarima a ne tinegerskim hirovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije