Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javite policiji

Nestalo četvero maloljetnika: Jeste li ih vidjeli?

nestale osobe
Foto: neno.hr
22.11.2013.
u 09:10

U proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo šest osoba od kojih je četvero maloljetnika, izvijestila je Nacionalna evidencija nestalih osoba.

U proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo šest osoba, od kojih je četvero maloljetnika, izvijestila je Nacionalna evidencija nestalih osoba.   

U ponedjeljak, 18. studenoga, 16-godišnja Klein Petra Šorgić udaljila se iz Gundulićeve 31 u Splitu u nepoznato. Nije poznato što je u tome trenutku djevojka imala na sebi.

Istog dana s adrese Plahinsko 6 u Ivancu udaljio se 15-godišnji Enis Prekadin te mu se otada gubi svaki trag. Nije poznato u što je Enis bio odjeven u trenutku nestanka.

Lorena Ćerimi, 15-godišnjakinja, nestala je u utorak, 19. studenoga, s adrese u Osijeku, Vinkovačka 61. Ne zna se što je Lorena imala na sebi u trenutku nestanka. Lorena je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu i oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Istog dana iz Nemetove 72 u Zagrebu nestala je 88-godišnja Radovanka Preksavec. U trenutku nestanka bila je odjevena u crni kaput, crne hlače i na glavi je imala crnu kapu. Radovanka Preksavec je visoka 160 centimetara, ima sijedu kosu i slabije je tjelesne građe.

Matija Barbarić, 16-godišnjak, udaljio se u nepoznato u srijedu, 20. studenog, s adrese Sv. Mateja 70A u Zagrebu. U trenutku nestanka bio je odjeven u jaknu, plave traperice i tenisice.  Matija je visok 185 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

>>Zablude koje dovode djecu u potencijalno opasne situacije

Ključne riječi

Komentara 1

NT
nije_to_samobor
09:34 22.11.2013.

Policiju treba koristiti za održavanje sigurnosti građana a ne čuvanje kojekakvih ploča!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije