Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVE REAKCIJE

Svečano predstavljanje: Evo kako je bilo na promociji u Laubi

'30.10.2013., Zagreb - U galeriji Lauba odrzana je promocija novog portala vecernji.hr.  Photo: Borna Filic/PIXSELL'
31.10.2013.
u 08:13

Na predstavljanju novog portala Vecernji.hr, koji će biti pušten u četvrtak u poslijepodnevnim satima, u zagrebačkom muzeju Lauba jučer su bile brojne osobe iz političkog i društvenog života.

Na predstavljanju novog portala Vecernji.hr u zagrebačkom muzeju Lauba bile su brojne osobe iz političkog i društvenog života, među njima i ministar zdravlja Rajko Ostojić i ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić.

– Redovito pratim portal Vecernji.hr. Ažuran je, objektivan i informativan, a posebnu pozornost, naravno, pridajem temama iz zdravlja budući da je to ipak moj sektor. Pratim i komentare, ali pročitam samo njih nekoliko. S obzirom na to da se komentatori često ponavljaju, preporučujem svima da povremeno promijene sliku i nadimak – rekao je ministar zdravlja Rajko Ostojić i dodao da se nada kako će novi portal biti još bolji.

Ministar je istaknuo i da je njegova Nokia već izlizana zbog brojnih poziva pa zato Vecernji.hr prati i putem mobilne aplikacije, ali i svog iPada.

U videointervjuu okupljenima se obratio i predsjednik RH Ivo Josipović:

– Pripadam konzumentima medija kojima je praćenje medija dio posla. Političar mora imati informacije iz svih izvora, pa čak i onih koje ne smatra vjerodostojnima. Medijska scena podložna je promjenama, što se očituje u brojnim novim portalima, ali smatram da novine neće izumrijeti – rekao je predsjednik RH Ivo Josipović u videoobraćanju.

– Mislim da smo danas vizualno, tehnološki i koncepcijski napravili velik iskorak i kako ćemo tako biti dostupni još većem broju čitatelja. Možemo ponosno reći da je ovo danas najnapredniji portal u Hrvatskoj koji će nas u redakciji prisiliti da budemo još brži, kvalitetniji i relevantniji – istaknuo je na promociji Goran Ogurlić, glavni urednik Večernjeg lista

Novi portal Vecernji.hr komentirao je i Božo Skoko, PR-stručnjak i Večernjakov komentator.

– Prvi dojam obećava, fascinira me nov način prezentacije, raznolikost i kvaliteta sadržaja, od aktualnih novosti do bogate arhive i mogućnosti pretraživanja. Često sam na portalu Vecernji.hr i zato očekujem dvije stvari: aktualne novosti kako bih bio informiran i dodanu vrijednost, to jest mogućnost pretraživanja i obogaćivanje sadržaja – rekao je Skoko.

>>Novi vecernji.hr: Dizajn se prilagođava potrebama sadržaja

>>Uskoro novi vecernji.hr!

>>Novi Vecernji.hr: Prezentacija i funkcionalnosti na svjetskoj razini

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije