Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezultati za srpanj

Novi rast posjećenosti za Vecernji.hr!

večernji (1)
screenshot Vecernji.hr
19.08.2013.
u 13:16

Najnoviji rezultati istraživanja gemiusAudiencea za srpanj 2013. godine potvrdili su nastavak rasta posjećenosti našeg portala.

Više od 725.000 čitatelja iz Hrvatske protekloga je mjeseca čitalo Vecernji.hr. Ova brojka potvrda je lojalnosti vas, čitatelja, koji svakodnevno posjećujete naš portal u potrazi za najnovijim vijestima iz svijeta i Hrvatske.

U srpnju smo pripremili veliku online nagradnu igru u kojoj je najsretniji od vas odvezao novi Chevrolet Spark. Pokrenuli smo i velike ljetne specijale, Ljetna panorama i Turistička patrolakojima pratite što se događa na obali, gdje se nalaze najljepše plaže i još mnogo toga. Otvorili smo i mail adresu javi@vecernji.net na koju nam možete slati vaše vijesti i kreirati sadržaj na portalu.

Zahvaljujemo našim čitateljima na povjerenju i želimo dobrodošlicu novima! 

Poslovni.hr odličan je deseti, a 24sata.hr i dalje je najčitaniji! 

Odličan je rezultat ostvario i naš partnerski portal poslovni.hr. Web stranica Poslovnog dnevnika tako je prvi put ušla u TOP10 portala prema istom istraživanju, a u srpnju ju je čitalo gotovo 240.000 ljudi u Hrvatskoj. Poslovni.hr u posljednjih godinu i pol zabilježio je znatan rast čitanosti te je na ljestvici portala skočio za čak 25 pozicija! Portal 24sata.hr i dalje drži vodeće mjesto na ljestvici s više od milijun posjetitelja mjesečno.

I ostali Styrijini portali bilježe dobre rezultate – Styria tako ima čak 6 portala u TOP25 prema gemiusAudienceu.

Istraživanje gemiusAudience prati posjećenost hrvatskih web-stranica. U istraživanju sudjeluje oko 115 hrvatskih stranica. Istraživanje gemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada, jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web-stranica su usporedivi i javno dostupni na web adresi: http://www.audience.com.hr/.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije