Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
možeš i zaraditi

Ispuni anketu i sudjeluj u kreiranju sadržaja na portalu Vecernji.hr!

vecernji.hr (1)
Foto: Vecernji.hr
1/3
09.10.2013.
u 11:00

Sudjelujte u MindTake online panelima – online ispunjavanju anketa – u vrijeme koje vama odgovara i zarađujte!

Želite da vas svakoga dana na portalu Vecernji.hr dočeka još više informacija, zanimljivosti i mogućnosti? Želite sudjelovati u kreiranju sadržaja i u nagradnim igrama, komunicirati s novinarima, s ostalim posjetiteljima? I sve to na svojem računalu, tabletu, pametnom telefonu?

Vecernji.hr poziva vas na sudjelovanje u anketi koju organizira u suradnji s agencijom Mindtake. Ne samo da možete reći što mislite o našem portalu, možete i zaraditi ispunjavajući ankete. Za sudjelovanje u anketama kao član Mindtake online panela dobivate bodove koji se knjiže na vaš korisnički račun u sklopu panela.

Želite li pametno iskoristiti svoje slobodno vrijeme, a uz to nešto i zaraditi? Učlanite se u MindTake Panel i osvojite privlačne nagrade! To možete ostvariti redovitim sudjelovanjem u istraživanjima tržišta i javnog mnijenja. Za svaku u cijelosti ispunjenu anketu prikupljate bodove, koje u MindTake shopu možete zamijeniti privlačnim nagradama (isplata u gotovini, poklon-bonovi, donacija u dobrotvorne svrhe). Određujete buduće trendove odgovaranjem na pitanja o aktualnim temama i proizvodima.

Ispunite anketu, registrirajte se još danas na Mindtake online panel i počnite prikupljati bodove na svom računu!

 

 

Komentara 1

FA
fairplay
14:48 05.11.2014.

Od ovog panela NIKAD nista necete dobiti. Izgubit cete vrijeme, a oni ce vas za nagradu izvrijedati!! Ne nasjedajte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije