Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za čitatelje

Bolji Vecernji.hr – omiljeni sadržaj u modernijem ruhu

'vecernji_nnn_zad_270312'
''
27.03.2012.
u 23:25

U rubrici “Glas javnosti” objavljivat ćemo zanimljive komentare čitatelja. Redizajnirana je i sportska rubrika (gore), video galerija je istaknutija, a glavna naslovnica je preglednija.

Naslovnica Večernjakova internetskog portala doživjela je neke promjene kako bi našim čitateljima omogućili da lakše dođu do najnovijih informacija i zanimljivih tema.

Naš novinarsko-informatički tim napravio je redizajn u kojem je stavljen naglasak na sadržaj, bolju preglednost te jednostavnost snalaženja, ali uz zadržavanje dijela poznatih elemenata na koje su naši čitatelji, njih više od 200.000 dnevno, navikli.

Jače su istaknuti sadržaji poput kolumni i blogova Večernjakovih novinara i blogera. Istaknuli smo multimediju koja se redovito osvježava fotografijama i videoklipovima s najnovijih domaćih i svjetskih događaja. U rubrici “Glas javnosti” objavljivat ćemo neke od najzanimljivijih i najbolje ocijenjenih komentara čitatelja.

Naslovnica je obogaćena i dodatnim sadržajima poput pregleda drugih Styrijinih izdanja – Vojne povijesti, Foruma i V Magazina, a redizajnirana je i sportska rubrika.

Ključne riječi

Komentara 30

GS
globalpress=SS
08:47 28.03.2012.

Baš ste pravi tabloid. Vrište fotke. Previše anarhično i nepregledno

BM
BRANITELJ-MUP
10:41 28.03.2012.

Možete se vi redizajnirati koliko hočete. Isto ****** staro pakovanje!!!!

GS
globalpress=SS
08:46 28.03.2012.

Baš ste pravi tabloid. Vrište fotke. Previše anarhično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije