Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog ljubomore

Srpski tajkun 52 godine mlađoj ljubavnici raznio lice pa se ubio

mrtvac,les,tijelo
Goran Kovačić/PIXSELL
25.01.2013.
u 13:32

Maloljetnu siromašnu Poljakinju Oliviju Jankovski očarao je mnogo stariji bogataš Ratko Veličković. Kada ga je ostavila i našla mlađeg dečka, nije mogao podnijeti gubitak.

Maloljetnu Poljakinju Oliviju Jankovski (16) brutalno je smaknuo srpski bogataš Ratko Veličković (68) u jednom hotelu u Ukrajini. Kurir pretpostavlja da je motiv zločina koji se dogodio 17. siječnja muškarčeva ljubomora prema 52 godine mlađoj ljubavnici.

Olivijino tijelo navodno je pronađeno golo na krevetu. Preko nje je ležao mrtvi ljubavnik koji ju je upucao hitcem u lice. Pored njih stajali su ključevi od automobila, dokumenti i 16.000 eura.

Tragedija je šokirala cijelu Srbiju kao i djevojčine roditelje koji nisu znali da im se kći viđa s mnogo starijim muškarcem.

– Osjećala sam da se nešto događa, ali nisam znala što. Svaki moj pokušaj da razgovaram s njom bio je uzaludan. Primijetila sam da joj je ormar pun novih stvari, haljina i odjeće koju joj suprug i ja nismo mogli priuštiti – prepričala je majka Kristina Jankovski, dok je otac Pjotr kazao da mu je pokojna kći bila uzorno dijete. Navikli su na njene školske i sportske uspjehe, a onda se počela ponašati čudno.

– Odjednom se taj čovjek pojavio u našim životima i sve uništio! Ispisala se iz gimnazije i okrenula se samo njemu. Bježala je iz kuće, vraćala se s vrećicama punim odjeće i novca. Ponašala se kao da joj više nismo potrebni. Supruga i ja nekoliko smo je puta pitali s kim se viđa, a ona nam je uporno ponavljala da joj je dečko vršnjak koji živi u Varšavi – tvrdi nesretni otac koji je kćer posljednji put vidio 13. siječnja.

U nevjerici su i stanovnici Veličkovićeva Leskovca iz kojeg je ubojica prije 20 godina otišao živjeti u Poljsku. Prije četiri godine otvorio je i prijevozničku tvrtku ''Jug'' u ukrajinskom Lutsku. Njegove kći i unuka odbijaju preuzeti njegovo tijelo. Sestra žrtve Kristina Jankovska ne može se pomiriti s gubitkom Olivije koju je upoznala s vremešnim ljubavnikom i ubojicom.

– Upoznali su se prije godinu dana u Ratkovu baru, gdje sam radila kao konobarica. Ratko je imao puno novca, što je potpuno očaralo Oliviju jer mi potječemo iz siromašne obitelji. Ratko je bio lud za njom, vodio ju je na putovanja, kupio joj automobil, obećao joj stan i govorio da će je voditi u Srbiju – ispričala je kroza suze te dodala da je Olivia zadnjih mjeseci patila zbog ljubavnikove ljubomore. Zato ga je i ostavila te se počela viđati s jednim mladićem svojih godina. Kristini se nekoliko puta povjerila da ju je strah Ratka te da bivši ljubavnik sa sobom uvijek nosi pištolj.

– Sestri je kazao da je da preživio dva infarkta i da se planira vratiti u Srbiju te tamo liječiti. Zamolio ju je da posljednji put ode s njim u Ukrajinu da se oproste – tvrdi Kristina.

>>Mladoženju usred vjenčanja ubio mladenkin bivši dečko

Komentara 9

BK
B Kosa
17:50 26.01.2013.

Ratko kod svoje 52 godine trebo biti pametniji i znati da ce mala kad tad traziti mladega i pomiriti se sa tim neoduzimati zivot njoj niti sebi

WO
Wolf23
13:42 25.01.2013.

"Maloljetnu siromašni Poljakinju Oliviju Jankovski očarao je mnogo stariji bogataš Ratko Veličković................." A pa neće sigurno da ju očara kovinotokar koji radi u fušu ili varioc......

7G
7gbr
17:45 25.01.2013.

To je ono sto ja govorim. Bolje dvije od 40 nego jedna od 16 ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije