Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljanje

Bijesni pomorac ljubavniku svoje žene: Zaklat ću te i odgristi ti nos!

pad-policija
Foto: arhiva VL
1/3
21.07.2010.
u 15:48

Nožem mu je razbio pet prozora. Kad je stigla policija smirio se, predao im nož i zatražio medicinsku pomoć, jer se porezao.

Ante C. (34) pomorac iz Splita, bijesan što ga supruga, dok on plovi, vara s Ivom P. koji je čak 22 godine stariji od njega, prekjučer je oko 11,30 sati po paklenoj vrućini pijan otišao do Ivine kuće.

Nožem mu je razbio pet prozora. Kad je stigla policija smirio se, predao im nož i zatražio medicinsku pomoć, jer se porezao. Izmjereno mu je 1,6 promila, a na razbijenim staklenim prozorima vidljivi su njegovi tragovi krvi.

U policijsku postaju dan kasnije Antu C. došao je kazneno prijaviti napadnuti 56-godišnji ljubavnik Ivo P. Izjavio je da mu je Ante zaprijetio da će ga zaklati i odgristi mu nos!

Rekao je policajcima da mu je Ante C. pričinio štetu od oko 15 tisuća kuna.

Protiv pomorca slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog narušavanja javnog reda i mira.

Ključne riječi

Komentara 20

FE
Felicijen
16:02 21.07.2010.

Zašto nos?!

OB
-obrisani-
16:28 21.07.2010.

Ne razumijem kako ljubavnik može bit kriv---stara narodna kaže---ni dok kuja ne zamaše repom ni pas ne trći za njom!

BA
Bajum
20:02 21.07.2010.

Trebali bi sada kontaktirati udrugu B.A.B.E. da pruže pomoć čovjeku. Ovo su duševne boli i noćna mora svakog frajera.Radiš k\'o konj da bi si ženi i djeci stvorio normalne uvjete za život a kad ono?!!! Živjeli PREDBRAČNI ugovori....Pamet u glavu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije