Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Finalisti Malci nisu slavili jer su morali na spavanje

Supertalent
Foto: Davor Javorović/Pixsell
01.05.2016.
u 23:22

Uz breakdancere, 10-godišnjeg Lukasa i 7-godišnjeg Leona, u finale su ušli i Lana i njezin pas Vicky

U prvoj polufinalnoj emisiji Supertalenta između deset kandidata koji su se borili za ulazak u finale pobjedu su odnijeli najmlađi kandidati. Na prvom mjestu bili su Malci, breakdanceri, 10-godišnji Lukas i 7-godišnji Leon, koji su se zbog najvećeg broja glasova gledatelja izravno plasirali u finalnu emisiju.

Između drugoplasiranih i trećeplasiranih Lane i Vicky te Dos Guitarras, birao je žiri koji je odlučio da dalje prolaze Lana i njezin pas Vicky. Žiri je bio vidno razočaran odabirom gledatelja, naime njihovi favoriti pjevačica Beta Sudar i Circo Art nisu ušli u uži izbor. 

Slavljenici Malci, nažalost, nisu bili na pozornici da proslave svoju pobjedu jer su već morali na spavanje.

>> Tango na visećem obruču, mađioničarski trikovi i glazbeni talenti obilježili su 4. Supertalent!

Ključne riječi

Komentara 5

SO
sohnahoakasaa
00:36 02.05.2016.

Kako na puno važnija pitanja u ovoj zemlji ne dobivamo odgovore, na ovo nećemo pogotovo. Ali ja pitam nekoga...kako je moguće da tv posvuduša Martna Tomčić po kojim kriterijima. Iskompleksirana i nesigurna pa onda sigurno zato bezobrazna, neodgojena, bahata, iritantna i toliko neiteligenta da nemože jeddnu rečenicu artikulirano izgovoriti. Izgovara nakupinu riječi koje počesto nemaju smisla osim vrijeđanja i ponižavanja. A faca? Izraz lica je karikaturalan jer silna želja da bude pametna i važna pomaže da shvatim u prvom trenu suprotno. I tako će to ići još i na ovoj TV. Ne vjerujem....Osobu MT angažiraju na 'tevejima' a građani čim zine gase ton. Da njezino pojavljivanje u nekoj emisiji bar izaziva neki smijeh i malu ugodnu trač-kavicu imalo bi smisla ali ovakvo....Znanstvenica, operna pjevačica sa 'karijerom' ...hehhe dajte najte više...

DU
Deleted user
09:01 02.05.2016.

Ja ne kužim kak netko tko je živ čovjek uopće ima vremena a pogotovo volje svaki dan nekoliko sati izgubiti pred televizorom. I onda kad je već tako, da gledam neke emisije ovog tipa koje služe samo zato da ta naša estrada sama sebi bude svrhom,...to mi je dno dna. Jedino što vrijedi pogledati jesu dokumentarci (Đelo je zakon), i slične emisije koje te mogu oplemeniti kao čovjeka, dati ti neke nove kvalitete. Ovakvi šou programi ti mogu samo dati hemeroide, čir na želucu i povišeni kolesterol od pretjerane konzumacije čipsa i kikirikija.

MA
majeltomoguce
14:00 02.05.2016.

U usporedbi sa Voice ofo je trečerazredni show! Ne znam stvarno tko je kriv - loša selekcija ili jednostavno netalentiranost nas (ili nas je možda premalo za kvalitetniju emisiju). Dečki su super, ali sorry to što rade oni može svatko uz malo vježbe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije