Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNOSNI SUSTAVI

Aplikacija Avira Antivirus Security Pro dobila tri nove značajke

tipkovnica
Marko Prpić/PIXSELL
16.04.2014.
u 11:28

Avira Android Security automatski skenira mobilni uređaj korisnika tražeći viruse, spyware, trojance i druge zlonamjerne programe

Proizvođač antivirusnih programa Avira dodao je tri značajke svojoj novoj premium aplikaciji Avira Antivirus Security Pro, koja je odsad dostupna svim vlasnicima pametnih telefona i tableta s Androidom.

  • Sigurnosno surfanje – koristeći moćnu URL monitoring tehnologiju koja nadgleda promet u realnom vremenu, zaražene web stranice su korisnicima blokirane tako da neće biti nasamareni od strane prevaranata ili phishing napada.
  • Ažuriranje po satu – mobilni uređaji su uvijek u opasnosti od najnovijih zlonamjernih napada. Iz tog razloga Avira uređaj štiti čestim nadogradnjama tako da korisnici imaju povjerenja da su uvijek zaštićeni.
  • Pristup brzoj podršci – Ukoliko korisnik ima problem, Avirini stručnjaci su samo poziv ili klik daleko.

Avira Android Security automatski skenira mobilni uređaj korisnika tražeći viruse, spyware, trojance i druge zlonamjerne programe, a korisnici također mogu blokirati pozive ili poruke nepoželjnih kontakata. Korisnici se mogu i logirati na my.avira.com i izdaleka locirati svoj uređaj na karti (putem GPS-a, WiFi-a ili mobilnog signala) ili "podići" uzbunu ako nestane ( čak i ako je zvono isključeno) te također u slučaju krađe mogu izdaleka zaključati ili izbrisati uređaj.

Aplikaciju Avira Android Security podržava bilo koji pametni telefon koji ima operacijski sustav Android 2.2 (Froyo) ili noviji, te tablet s minimalno Androidom 4.0 (Jelly Bean).

>> Apple brzo reagirao i objavio softver za uklanjanje virusa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije