Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGA SKUPINA

20. svibnja kreće nova radionica programiranja za žene u ZIP-u

ZIP
Foto: ZIP
1/2
17.05.2016.
u 16:13

Set od sedam radionica trajat će do 10. lipnja, a održavat će se dva puta tjedno

Duga skupina polaznica radionice programiranja za žene u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva (ZIP) kreće 20. svibnja, priopćili su danas iz ZIP-a. Set od sedam radionica trajat će do 10. lipnja, a održavat će se dva puta tjedno.

Prva grupa polaznica uspješno je završila edukaciju te ju je ocijenila peticom (4,8).

– Drago mi je da sam sudjelovala u tečaju, upoznala se s novim temama i ljudima. Mislim da će mi znanje iz programiranja koje sam stekla na radionicama pomoći u daljnjem učenju/radu vezanom za navedeno područje – komentirala je jedna od polaznica, navodi se u priopćenju.

U ZIP-u kažu da će sljedeća grupa polaznica imati još bolje radionice te napominju da trenutačno ne mogu otvoriti link za nove prijave jer je lista prijavljenih iz prvog kruga premašila brojku 400. Nadaju se da će moći održati još radionica, čije je financiranje dosad omogućeno u sklopu jednokratnih financijskih potpora udrugama iz sredstava Proračuna Grada Zagreba za 2015.

>> Adoptovu uslugu koriste Rimac i M SAN

>> Startup SmartFood osvojio 15.000 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije