Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radek Smolenak:

Teško je kada se boriš, a gubiš

Medveščak
Marko Lukunic/PIXSELL
19.09.2015.
u 19:26

Medvjedi su izgubili šestu utakmicu u nizu, ali je trener Gordie Dwyer bio zadovoljan igrom.

Hokejaši Medveščaka u Ledenoj su ugostili najskuplju europsku momčad - SKA. Lanjski osvajač Gagarinova kupa u Zagreb je došao bez najplaćenijeg igrača u KHL ligi Ilje Kovaljčuka (13 milijuna eura). Momčad iz Sankt-Peterburga i bez najveće zvijezde bila je magnet za gledatelje koji su ponovno ispunili Ledenu vjerujući kako medvjedi mogu iznenaditi SKA. Iako je aktualni prvak pobijedio sa 4:3 (1:1, 1:2, 2:0), hokejaši Medveščaka igrali su borbeno i čvrsto, šteta što nisu iskoristili brojne prilike, a nedostajalo je i malo sreće.

– Teško je biti sretan kada se trudiš i na kraju izgubiš utakmicu. Šteta, igrali smo dobro. A SKA je pokazao zašto je među boljim momčadima, kaznio je svako naše opuštanja. Znamo da se mora igrati svih 60 minuta i to bez predaha – kazao je Čeh Radek Smolenak, koji je zabio sva tri pogotka za Medveščak.

Medvjedi su izgubili šestu utakmicu u nizu, ali je trener Gordie Dwyer bio zadovoljan igrom.

– Momčad je pokazala kako zna igrati i da je visoki poraz od Spartaka za nas prošlost. Držali smo se svog plana, bili smo spremni za borbu, imali smo veliku kontrolu paka u napadačkoj zoni i obrana je igrala dobro, ali nije išlo. Svakako smo zaslužili malo više. Znali smo što nas čeka, da je SKA u vrhu lige i da moramo igrati na najvišoj razini – rekao je trener Medveščaka Dwyer.

Medvjedi su dvaput lovili rezultatsku prednost SKA, a pred kraj druge trećine i poveli sa 3:2 na oduševljenje 5000 navijača, koji su ponovno napravili sjajno ozračje u dvorani. Gledatelji su na kraju medvjede nagradili pljeskom.

– Nije sve u pobjedama i porazima. Nismo došli do željenog rezultata, ali smo pokazali puno borbenosti i ogromnu želju za nadigravanjem. Stizali smo i preokrenuli rezultat, ali je na kraju SKA ipak realizirao jednu priliku više – dodao je trener Gordie Dwyer.

Hokejaši Medveščaka sljedeću utakmicu igraju u ponedjeljak, u Ledenu dolazi Vitjaz (19.30).

>> Najskuplja momčad u Europi stiže sa čak šest oružara, ali bez Kovaljčuka

Komentara 1

TA
tarzan
08:51 20.09.2015.

Neka neka sve ovo pomalo ide svom kraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije