Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETIRI KAFIĆA

Maleš i Šimić i na parketu zajedno! Okupio ih je Svaguša

'pixsell - 27.12.2009. ,Split ,Hrvatska tradocionalni turnir cetiri kafica u splitskoj spaladium areni ,prva utakmica polufinala izmedju plave kave i tropico Photo: Leonard Nincevic/PIXSELL'
'Leonard Nincevic/PIXSELL'
22.12.2011.
u 22:11

Kuha se uoči početka 10. turnira “Četiri kafića” što će se u Spaladium areni igrati 26. prosinca.

Predstavljena je krasna monografija turnira autora Tomislava Gabelića, koja je ganula i Ivicu Mornara, na čiju se inicijativu humanitarni turnir počeo održavati.

Bilo je dirljivo vidjeti modnu reviju s dresovima gotovo svih momčadi koje su nastupale proteklih godina. A za 10. turnir još se ne znaju sastavi, pregovori su žešći nego na europskom tržištu. Za Kauri će sigurno igrati Senijad Ibričić, Bobis Joška Svaguše uzeo je Hrvoja Maleša i Darija Šimića, ali i Antu Vukušića, izvjesno je da će Ivan Rakitić i Danijel Pranjić igrati za Tropic. Čeka se definitivna odluka stiže li Ivica Olić...

Ključne riječi

Komentara 5

MI
Ministar
00:13 23.12.2011.

E,moj Šimiću.Reci nam kako se osječaš sada kad više nigdje nepripadaš.Kao Niko Kranjčar.

SE
senior
08:34 23.12.2011.

Zar i ti, sine Brute? Zar se i ti Dario Šimiću učlanjuješ u klub špija, cinkaroša i doušnika. Jadno.

LI
list68
08:36 23.12.2011.

Znači ako ne podržava Mamića i kriminalce u današnjem dynamu, onda ne pripada nigdje. Zato i jeste \"najomraženiji\" klub u Hrvatskoj što se tako odnosite prema svojim \"legendama\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije