Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETIRI KAFIĆA
Povratak na članak

Maleš i Šimić i na parketu zajedno! Okupio ih je Svaguša

Kuha se uoči početka 10. turnira “Četiri kafića” što će se u Spaladium areni igrati 26. prosinca.

Komentari 5

MI
Ministar
00:13 23.12.2011.

E,moj Šimiću.Reci nam kako se osječaš sada kad više nigdje nepripadaš.Kao Niko Kranjčar.

VL
SE
senior
08:34 23.12.2011.

Zar i ti, sine Brute? Zar se i ti Dario Šimiću učlanjuješ u klub špija, cinkaroša i doušnika. Jadno.

VL
LI
list68
08:36 23.12.2011.

Znači ako ne podržava Mamića i kriminalce u današnjem dynamu, onda ne pripada nigdje. Zato i jeste \"najomraženiji\" klub u Hrvatskoj što se tako odnosite prema svojim \"legendama\".

VL
Avatar mohito
mohito
10:09 23.12.2011.

simic je stimcev novi \"projekt\" - kad je videl da je popusil na svim frontovima i da se vise ne smije blamirat, a vec mu i uskok kuca na vrata zbog kupovanja utakmica i titula za hajduk, objavil je da se toboze povlaci (ali je ipak nervozno setkal u predvorju serota i cekal ishod puca koji su trebali izvesti ona 3 flajpana - covjece, najglasnije je protiv korupcije galamil sinovcic?!?) - sad se stimac primil simica, decko je povodljiv i ambiciozan i brzo se ugnjezdil u stimcevoj guzici - evo ga i na ovom turniru, svoj na svome...to dosta govori o njemu ko covjeku, bez identiteta i svojeg ja - idealni pajac...

VL
VK
vječni krojf
21:59 26.12.2011.

list kakva je to legenda koja se udruzila sa borcem za rusenje Dinama.Nije me briga sta ti mislis ali Simic je zaigrao na pogresnu kartu.Tu nesto smrdi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.