Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGODE S MAKSIMIRA

VIDEO Pogledajte kakvu je spačku Dinamo priredio Baturini: 'Psovao bih sve, da se ne snima'

Baturina fifa
Foto: Facebbok
1/2
13.04.2024.
u 11:33

"Daj razbit ću ovu plejku od koga god da je. Neću više nikad igrati Fifu nakon ovoga", rekao je Martin Baturina živčan što ne može ništa protiv svog klupskog kolege Tibora Halilovića

Dinamov mladi veznjak Martin Baturina već je velika zvijezda na Maksimiru, a njegov se vrhunac tek očekuje. Trenutna mu se vrijednost prema Transfermarktu procjenjuje na oko 18 milijuna eura, no zasigurno će još rasti. Uz to, izbornik Zlatko Dalić ga je tijekom kvalifikacija za Euro 2024. konačno uključio u hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Kada je na terenu, lako je vidjeti zašto bi jednoga dana mogao postati nositelj hrvatske igre, ali i budući Dinamov veliki transfer.

Međutim, prije toga ima puno bitaka pred sobom, a prva je tijesna utrka s Rijekom za obranu naslova prvaka Hrvatske. Ipak, nije na Maksimiru svaki trenutak proveden u brizi oko bodova, a to se može vidjeti i u emisiji Blue Stage. Dinamo je Baturinu i Tibora Halilovića sučelio u popularnoj nogometnoj videoigri Fifa 24.

VIDEO Senzacionalna operacija 'Modrić u Dinamu'! Maksimirski klub oglasom u Marci pozvao Luku da se vrati

Nakon nekoliko minuta Halilović je vodio 3:0, a Baturini su počeli raditi živci. "Kad si ti ovo igrao? Poludjet ću majke mi, sedma minuta, a gubim 3-0.  Mislio sam da Tibi ima nešto pametnije za radit u životu. Sad bi psovao sve, da bar se ovo ne snima", rekao je Baturina.

Halilović se očito dobro zabavljao pa ga je odlučio malo provocirati. "Pogledaj na YouTubeu neki tutorial kako se igra", rekao mu je Halilović, a Baturina je na kraju rekao: "Daj razbit ću ovu plejku od koga god da je. Neću više nikad igrati Fifu nakon ovoga." Ipak, na kraju se pojavio profesionalni igrač Fife Filip Babić, a Baturina je shvatio kako je igrao protiv njega, a ne Halilovića. Nakon toga je uz psovke otišao iz prostorije. Snimku cijelog događaja možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Dinamo ponovo slavio na Poljudu! (1:0) Niti Perišić nije spasio Hajduk od poraza

Baturina fifa
1/106

Komentara 1

Avatar gusjenica
gusjenica
11:45 13.04.2024.

Nisam nogometni stručnjak pa moram prihvatiti da Baturina vrijedi 18 mil Eura. Koliko sam ga ja gledao, on je ustvari jedan jako ne dorađen igrač. Tehnika, a i šut mu je još uvijek loš. Za sada živi na prirodnom talentu za nogomet. Da, i još nisam vidio da se ikada od srca nasmijao. Nešto njega gadno muči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije