Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS PROTIV SRBIJE

Na slobodan dan Hećimović otišao na ličke delicije

'14.04.2013., Dom sportova, Zagreb - Svjetsko prvenstvo u hokeju na ledu Divizije IIA, Hrvatska - Austrija.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
19.04.2013.
u 11:33

- Baš me zanima kakvo će biti ozračje na tribinama. Poznajem hrvatsku povijest i to rivalstvo sa Srbijom - kaže izbornik MacLean

Nakon tri uvodne pobjede, protiv Australije (3:1), Španjolske (6:2) i Islanda (6:1), hrvatska hokejska reprezentacija večeras u Ledenoj (20.15, HTV 4) igra protiv Srbije.

– Kad sam u rujnu došao na kvalifikacije za Olimpijske igre, nisam znao kakvo će biti ozračje na utakmici sa Srbijom. No dečki su mi objasnili da to nije nogomet i da nema većih tenzija. Tako je i bilo (Hrvatska pobijedila 6:2, nap. a.). – prisjetio se John Hećimović koji je jučerašnji slobodan dan iskoristio za posjet obitelji u Lici, za ručak u Perušiću.

Izbornik Donald MacLean naglasio je da je Srbija vrlo ozbiljan protivnik, da je se ne smije podcijeniti.

– Srbija igra jako dobro na turniru, mnogo rade na ledu. I ja sam mislio da će nam Španjolska i Australija biti najveći konkurenti za prvo mjesto, no nisam očito bio dobro upućen. Pogotovo me impresionirala Belgija, o kojoj nisam ništa znao – rekao je Kanađanin MacLean osvrnuvši se također na atmosferu koja ih očekuje na današnjoj utakmici:

– Baš me zanima kakvo će biti ozračje na tribinama. Poznajem pomalo hrvatsku povijest i to sportsko rivalstvo sa Srbijom.

Pobijede li naši večeras Srbiju, o prvom mjestu direktno će odlučivati utakmica posljednjeg kola s Belgijom (subota, 20.15).

Vratar Hrvatske Mate Tomljenović je optimističan, smatra da je zlato vrlo izgledno.

– Belgija i Srbija nisu ništa bolje od Australije i Španjolske. Očekujem pobjedu, ne bi trebalo s njima biti problema – zaključio je vratar Medveščaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije