Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za OI

I Litavci bolji, naši se vratili s gol-razlikom 3-24!

'16.04.2011.,Dom Sportova, Zagreb - Svjetsko prvenstvo u hokeju divizije II domacina Hrvatske i dostiju Rumunjske.Borna Rendulic; Dominik Kanaet Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
11.11.2012.
u 17:21

Hrvatska reprezentacija u hokeju na ledu izgubila je i treću utakmicu na kvalifikacijskom turniru za OI u Sočiju.

Od naših oklopnika u posljednjem susretu u Budimpešti bolji su bili Litavci, koji su slavili pobjedu 3:1. Jedini pogodak za našu vrstu postigao je Igor Lazić. Tri utakmice i tri poraza, uz razliku pogodaka 3-24. Prava nemoć u borbi sa svim suparnicima Nizozemcima, Mađarima i Litavcima u trodnevnoj avanturi naših hokejaša.

Ključne riječi

Komentara 2

IN
intellegens
17:41 11.11.2012.

U kakvim uvjetima ovi decki treniraju svaka cast biti ce bolje.

BR
BratCroat
11:25 14.11.2012.

To je vjerovatno poraz sa najviše golova razlike u povijesti kvalifikacija za OI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije