Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz brloga

Zanoški zbog neslaganja s trenerom napušta Medveščak i odlazi u KAC!

Tom Zanoški (1)
MarkoLukunić/Pixsell
13.12.2012.
u 09:33

Igrač i klub rastaju se prijateljski, bez ikakvih nesuglasica te ostaju u dobrim odnosima

Šok i nevjerica za sve navijače Medveščaka! Napadač Tom Zanoški odlučio je napustiti klub. Razlog njegova odlaska neslaganje je s odlukama trenera i sportskog stožera, a klub se javnosti tim povodom obratio kratkim priopćenjem.

"Napadač Tom Zanoški odlučio je napustiti zagrebački KHL Medveščak. Naime, slijedom neslaganja s načinom rada, odlukama i sportskom filozofijom glavnog trenera Martyja Raymonda i klupskog sportskog stožera igrač je odlučio napustiti Zagreb i sporazumno raskinuti ugovor s klubom", službena je izjava kluba.

Igrač i klub rastaju se prijateljski, bez ikakvih nesuglasica te ostaju u dobrim odnosima. Tako barem kažu u klubu iako sumnjamo u to. Zasad nitko ne želi otkriti što se stvarno dogodilo, no razlog je očito velik.

A saznali smo da je njegov idući klub KAC! Navodno je već sve dogovorio s klubom iz Klagenfurta...

 

Ključne riječi

Komentara 9

MI
mirko0410
16:17 13.12.2012.

Šteta kaj odlazi, nije to dobro za klub a mislim da su u pitanju novci.Imali smo jednon pravog domačeg dečka i klub ga je trebal zadržati po svaku cijenu.Nemam ništa protiv stranaca donesli su kvalitetu ali bilo je tak lijepo vidjeti hrvatsku zastavu na ledu u Areni koju je donesel Zanoški kad smo slavili povratak generala iz Haga i pobijedu protiv KAC-a.U jednom Bayernu više cijene svojeg Gomeza,Krosa,Mullera ili Lahma nego Robena,Riberya ili Manžukića

JU
juma
20:44 13.12.2012.

Kakva je to glupost? Ovi odlaze i dolaze u sred sezone, kad im se prohtije kao na stočnoj pijaci? Zar ne postoji prijelazni rok, važeći ugovori i odšteta klubu? Dajte uredite odnose u hokeju, jer neka pravila se ipak moraju poštovati.

Avatar _mrgud_
_mrgud_
11:02 13.12.2012.

Zanoški odlazi u KAC!! Sretno ti bilo Tomica i hvala za sve što si učinio za klub i navijače u ovih godinu i pol dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije