Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svladali Znojmo 5:4

Medveščak u polufinalu EBEL-a!

KHL Medveščak (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
26.02.2012.
u 19:57

Hokejaši Medveščaka izborili su polufinale EBEL-a! Medvjedi su i u četvrtoj utakmici četvrtfinala pobijedili Znojmo, ovaj put na njihovom ledu sa 5:4 (2:0, 1:0, 2:4). Strijelci za medvjede bili su Siddall, Kinasewich,Naglich, Day i Pokulok.

Hokejaši Medveščaka izborili su polufinale EBEL-a! Medvjedi su i u četvrtoj utakmici četvrtfinala pobijedili Znojmo, ovaj put na njihovom ledu sa 5:4 (2:0, 1:0, 2:4). Strijelci za medvjede bili su Siddall, Kinasewich, Naglich, Day i Pokulok.

– Imali smo jako dobar start, no previše smo se opustili  kod 3:0. Oni su na kraju krenuli na sve ili ništa, pa je kod nas zavladala mala panika – rekao je napadač Medveščaka Frank Banham.
 

Zakačili se s robijašem
Trener Marty Raymond je dodao:
– Zadovoljan samo sa prvom i drugom trećinom, no ova posljednja bila je naša najgora u četvrtfinalnoj seriji. Još ne razmišljam o polufinalnom protivniku. Ovu pauzu od devet dana sigurno ćemo dobro iskoristiti.
Odličan na vratima zagrebačke momčadi bio je Michael Ouzas, koji je zamijenio Roberta Kristana. Naime, Lix nije ni otputovao u Znojmo, već se u Ljubljani “upoznavao” sa kćerkom Kim.
Minutu prije kraja jučerašnje utakmice Slava Truhno i Kenny MacAulay žestoko su se zakvačili sa Mikeom Dantonom, najprgavijim igračem Znojma koji je prošle godine uzašao iz zatvora nakon šest i pol godina robije.
 

Čak devet dana stanke
Poslije utakmice medvjedi nisu puno slavili, odmah su krenuli za Zagreb. U autobusu su pojeli piletinu, špagete bolonjez i salatu koje su im spremili Česi, a trener Raymond svojim igračima sigurno  nije zamjerio ako su si pri povratku kupili pokoju pivu na benzinskoj.
Medvjedima sada slijedi devet dana pauze, prvu polufinalnu utakmicu igrat će tek 6. ožujka.
Rezultati 4. utakmica četvrtfinala: Znojmo – Medveščak 4:5 (0-4 u seriji), Vienna Capitals – Linz 1:3 (1-3), Olimpija – Alba Volan 6:4 (2-2), KAC – Red Bull Salzburg 4:2 (2-2).

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

KL
klubuhb1
20:26 26.02.2012.

Vjerojatno \"navijači\" iz Austrije, inače u Ledenoj bi ih izbacili naglavačke pa niti ne pokušavaju.

KA
Kaj
20:43 26.02.2012.

Kakvi kukasti križevi, daj si naočale kupi majstore. ŠAMPIONI!

ST
Stjef
20:19 26.02.2012.

Dobro od kud se našlo onih nekoliko debila u crnim majcama sa kukastim križevima među navijačima Medveščaka? U Zagrebu se nemaju muda pojaviti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije