Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVIJEST

Na pandemijskoj Ruži okupio se 'mali krug velikih ljudi'

Zagreb: Dolazak uzvanika u HNK na svečanu dodjelu Večernjakove ruže
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/8
17.03.2024.
u 16:38

Među sedam ponosnih dobitnika Večernjakove ruže koji su zahvaljujući glasovima čitatelja proglašeni najboljima i tako dobili priznanje za svoj rad u protekloj godini bio je i Goran Navojec.

Te večeri u ožujku 2021., dok su zagrebačke fontane svijetlile u bojama Večernjakove ruže, na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta Massimo Savić i Ivan Dečak izvodili su hit "Mali krug velikih ljudi". Nekoliko trenutaka poslije glumica Arija Rizvić i pjevač Marko Kutlić, prezenteri na dodjeli najstarije medijske nagrade, uzvanicima u HNK čiji je broj zbog poštovanja epidemioloških mjera bio ograničen i gledateljima HTV-a otkrili su da je dobitnik Ruže Massimo. Konkurenti za titulu glazbenika godine bili su mu Vanna, Saša Antić kao Alejuandro Buendija, Darko Rundek & Ekipa te Damir Urban.

– Ovo je moja prva Večernjakova ruža i divno se osjećam. Hvala našem Večernjaku koji je div našeg izdavaštva. Velika zahvala čitateljima koji nas podržavaju sve ovo vrijeme – zahvalio je glazbenik koji nas je godinu i pol poslije zauvijek napustio.

Među sedam ponosnih dobitnika Večernjakove ruže koji su zahvaljujući glasovima čitatelja proglašeni najboljima i tako dobili priznanje za svoj rad u protekloj godini bio je i Goran Navojec.

– Što se tiče drugih nominiranih, dijelim s vama ovu Ružu, možete je doći vidjeti kad god želite kod mene doma, ali iz moje ruke – poručio je Navojec s pozornice. Televizijska osoba godine bila je Mojmira Pastorčić, a radijska Ivana Radaljac Krušlin. Za najbolju televizijsku emisiju izabran je Dnevnik Nove TV dok je najbolja radijska emisija bila "Andromeda" Hrvatskog radija. Nagrada za novo lice godine otišla je trenerima RTL-ova "Života na vagi" Maji Ćustić i Edinu Mehmedoviću.

Zagreb: Dolazak uzvanika u HNK na svečanu dodjelu Večernjakove ruže
1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije