Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovor

Indira Vladić: “Nakon razvoda svaki mi je dan nova borba”

Colonia (1)
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/3
27.02.2011.
u 21:00

Turbulentno razdoblje pjevačica je ostavila iza sebe te se okrenula glazbi, prijateljima i uređenju stana

Nakon turbulentnih vremena koja je proživjela, Indira Vladić s grupom Colonia na scenu se vratila jača nego ikad. U Boćarskom domu u Zagrebu 5. ožujka održat će spektakularni koncert Domaće uživo, ni po čemu sličan njihovim dosadašnjim nastupima. Za tu prigodu pojačali su i plesni tim te će se, zbog simpatične ucjene, među plesačice grupe uvući i radijski voditelj Dalibor Petko. Kako su se uskladili, zavirili smo i pogledali na jednoj od plesnih proba.

Uživa u muškoj pažnji

– Da nije pristao, pokazala bih na videozidu jedan filmić, poprilično kompromitirajući za njega – našalila se uvijek raspoložena Ira.

– Nikad nisam sanjao o profesionalnom plesu i moram priznati da imam malu tremu. Ali izdržat ću to – priznao je Petko. No, vjerujemo da mu i neće biti teško jer veći dio koreografije u svojem zagrljaju ima nikad zgodniju Indiru.

– On stalno pipka. Mislim, ja bih mu možda i popustila u tom pipkanju, ali ponekad prijeđe i na plesačice, a za njih ne garantiram. Ako mu koja opali pljusku, nisam kriva. Ja njega volim pa mi nije problematično ni ako mu ruka skrene gdje ne smije – kazala je kroz osmijeh 38-godišnjakinja. Na koncertu u Boćarskom domu osim noviteta u grupi proslavit će i nadolazeći Dan žena. No, ove godine, s obzirom na to da je “solo”, ne nada se darovima i iznenađenjima.

– Nije da slavim taj praznik, ali buket cvijeća svakako bi mi izmamio osmijeh na lice. Ili zagrljaj, pusica..., nikad se ne zna. Lijepo je dobiti pažnju – kazala je I. Vladić. Dok čeka da se na obzoru pojavi netko poseban, simpatična glazbenica posvetila se sebi. Iako tvrdi da od blagdana nije skinula tri nagomilana kilograma, na njezinu liniju oči muškaraca doslovce se lijepe.

– Plešem, pjevam i redovita sam u tjelovježbi. Pa sam, iako pretjerujem u hrani, zadovoljna i volim svoje tijelo – tvrdi Indira.

Recept za sreću

Ususret proljeću, u život je uvela i neke promjene.

– Eksperimentiram s perikama i bavim se uređenjem stana – kaže Slavonka ne skrivajući da su joj te “vragolije” najbolji izlaz iz mučne prošlosti.

– Još uvijek slažem kockice nakon turbulentnog razdoblja tako da nije lako. Svaki je dan borba, međutim, vedra sam osoba koja se nikad ne osvrće unatrag. Gledam samo sadašnjost i budućnost pa normalno funkcioniram. Krećem se u društvu pozitivnih ljudi, a one zločeste izbjegavam. To je recept za sreću – otvorena srca priznala je Indira.

Komentara 3

AM
amarila
16:10 28.02.2011.

koja odurna muskobanja!

KA
katasteko
09:21 28.02.2011.

Uzalud Mujkić gradio bedeme oko kuće da mu se Indira može gola u dvorištu sunčati. Možda je to bio samo izgovor za neke druge pobude.

KO
kornjas
16:26 28.02.2011.

Smanjen dotok love nakon razvoda pa mora više pjevati i raditi kako bi preživila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije