Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posao iz snova

Jeste li spremni da vas malo provoza? Upoznajte ovu seksi pilotkinju s hrvatskom adresom

Malin i Maria, pilotkinje
Foto: Instagram
1/6
06.04.2017.
u 13:52

Malin je inače strastvena ljubiteljica joge, a svoje fotografije iz raznih joga-položaja objavljuje i na svom profilu na Instagramu, na kojem je prati više od 152 tisuće obožavatelja i korisnika te društvene mreže

Znate li onaj scenarij kada ste u zrakoplovu i čujete glas kapetana koji vam daje osnovne informacije o letu? Zasigurno ste se bar jednom zapitali kako izgleda. 

A kada čujete glas pilotkinje? Mogla bi vas s nekog hrvatskog aerodroma iz Boeinga 737 pozdraviti, recimo, 29-godišnja Malin Rydqvist s hrvatskom adresom, piše Daily Mail. 

 

Hello from a cold Croatia 👋💂‍♀️First, this is not real fur on my jacket. Just some fabric fluff. I love animals and I would never wear real animal fur. I just wanted to say thank you so much for all the positive comments and vibes here at this community 🙏 It makes me so happy to read your beautiful feedback 💕I get a lot of questions about why I do yoga and how I started and I am gonna take the opportunity to answer that. I was injured in a bad snowboard accident 2008 and after that I have had pain in my back every day and night. I tried everything and the only thing that really worked for me was yoga. It helped my body away from pain and during that way I also discovered the beautiful effect yoga have on the inside. Yoga for me have become a lifestyle. It helps me to understand myself better and also to be a better person towards others. To be grateful for every day and to be strong no matter what. And it gets addictive 😄 I love that there are so many beautiful yoga communities here at instagram, you keep me inspired and I hope that I can give inspiration back to you ❤️☀️

A post shared by Malin Rydqvist 🔹 flymeyoga (@flymalin) on

Malin je inače strastvena ljubiteljica joge, a svoje fotografije iz raznih joga-položaja objavljuje i na svom profilu na Instagramu, na kojem je prati više od 152 tisuće obožavatelja i korisnika te društvene mreže. Jogom se počela baviti 2008. godine  kako bi se riješila bolova u leđima nakon što je doživjela nesreću na snowboardingu . Vidljivo je da ova mlada pilotkinja obožava brzinu i to pokazuje pozirajući i na brzim motociklima.

Maria Fagerstorm, 24-godišnjakinja, strastvena je obožavateljica adrenalina pa nerijetko na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije s neke adrenalinske avanture, ali i s uživanja na hedonističkim lokacijama sa svojim prijateljicama. Obitelji i prijateljima zahvalna je što joj pružaju podršku u tome što radi na putu ostvarenja svoga sna. Možete je vidjeti, ako imate dovoljno sreće, u kokpitu zrakoplova Atlantic Airlinesa.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar davcro
davcro
14:33 06.04.2017.

dobra

Avatar jumanji
jumanji
14:51 06.04.2017.

sa zrakoplovom se ne vozi nego leti

VO
vorda400
15:11 06.04.2017.

Na koju foru hrvatska adresa?zena je šveđanka to sto je put nanese u ovaj šupak planete ne znaci da je dovoljno luda da se ovdje doseli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije