Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
28.03.2024.
u 11:50

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Dok se proljeće budi u svoj svojoj raskoši, mnogi od nas tragaju za idealnom destinacijom koja će obitelji pružiti nezaboravne trenutke odmora, zabave i zajedništva. Bliži se Uskrs, a produženi vikend prilika je da upoznate tradiciju i duh starih vremena, ali i da se najmlađi kući vrate bogatiji za iskustvo više, koje mogu doživjeti u prvom dječjem hotelu u Hrvatskoj. Savršenu ponudu za sve to imaju Amadria Park Hotel Andrija i Dalmatinsko selo u Šibeniku.

Amadria Park Hotel Andrija, prvi dječji hotel u Hrvatskoj, smješten u srcu Dalmacije, ovog proljeća otvara svoja vrata svim obiteljima željnima avanture, zabave i opuštanja. Hotel je dizajniran s posebnim naglaskom na potrebe obitelji s djecom, čime se osigurava da su sve generacije dobrodošle i da će svatko pronaći nešto za sebe. Posebnost ove destinacije je i Dalmatinsko selo, autentično mjesto koje pruža jedinstveni uvid u tradicionalni dalmatinski način života. U Dalmatinskom selu moći ćete uživati u uskrsnom doručku s bogatim izborom domaćih jela i specijaliteta, pripremljenih po tradicionalnim receptima te glazbi uživo, a nizom edukativnih i zabavnih sadržaja ovo mjesto će svakom posjetitelju približiti bogatu kulturu i tradicijski način života.

Za Uskrs i proljetne praznike, Amadria Park Hotel Andrija i Dalmatinsko selo pripremili su poseban program koji uključuje radionice na kojoj će najmlađi moći naučiti kako se izrađuje uskršnja pogača, potraga za uskrsnim jajima sa zekom, a potom i uskršnja obiteljska olimpijada. U bogatoj ponudi su kulinarske i kreativne radionice, radionice koktela, kao i Pirate Adventure Mini Golf te turnir u PS5 te kazališna predstava „Put oko svijeta“. Za mališane je predviđena večer u mini disku, a za one željne mirnijeg provoda tu je filmska večer uz kokice. Dok djeca uživaju u kreativnom izražavanju, roditelji se mogu odmoriti i opustiti u obližnjem wellness spa-u, a za sve one koji dan žele započeti aktivno, organizirana je jutarnja joga te postoji mogućnost korištenja vanjskih sportskih terena – košarka, badminton, odbojka na pijesku, mali nogomet, stolni tenis, street workout.

S obzirom na bogatstvo sadržaja i aktivnosti koje Amadria Park Hotel Andrija i Dalmatinsko selo nude, ova destinacija predstavlja pravi obiteljski raj za proljetne praznike i Uskrs. Od kreativnih i edukativnih radionica do opuštajućih wellness trenutaka, svaki član obitelji pronaći će nešto za sebe, čineći boravak ne samo zabavnim, već i iskustvom za pamćenje. Dodatnu vrijednost cijeloj ponudi daju organizirani izleti do Tvrđave svetog Mihovila, koja oduševljava svojom poviješću i spektakularnim pogledima te posjet Nacionalnom parku Krka, gdje prirodne ljepote i slapovi pružaju nezaboravne prizore i trenutke opuštanja u prirodi. Rezervirajte svoj boravak na amadriapark.com i doživite pravu obiteljsku čaroliju!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije